Framtid i Nord

Hagen & Holm gjør som a-ha: – Vi er helt blåst av banen

Hagen & Holm gjør som popgruppen a-ha: De gjør comeback like etter at de har lagt opp.

- CHRISTER ANDRÉ HENRIKSEN christer.henriksen@framtidino­rd.no

Det norske bandet a-ha annonserte i 2009 at de ga seg for godt. Bare for å gjøre comeback noen år senere.

Nå kopierer duoen Hagen & Holm i Nordreisa konseptet til den norske popgruppen.

For etter at de søndag annonserte at de gir seg med alt av arrangemen­ter, kom kontrabesk­jeden kun tre dager senere.

I et facebook-innlegg skriver Bjarne Hagen og Jørn Holm at de nå har ombestemt seg:

– Vi er helt blåst av banen og overveldet av all støtten og responsen fra lokalmiljø­et. Maja Sellevoll har startet en Spleis med nesten 200 givere og noen av våre leverandør­er har vist en helt utrolig velvilje på eget initiativ. Vi er helt tomme for ord og hadde noen vaert flue på veggen ville man sett voksne menn tørke sine modige tårer.

Den nevnte innsamling­saksjonen har i skrivende stund samlet inn 65 900 kroner. Ifølge Spleisen er det meningen at pengene som samles inn skal gå til å dekke underskudd­et i Hagen & Holm AS, som takk for innsatsen duoen har lagt ned for å skape liv og røre i Nordreisa.

Men på bakgrunn av responsen fra lokalmiljø­et har arrangørdu­oen nå bestemt seg for å arrangere sparkekonk­urransen, Arctic Open Downhill, ned Sørkjosfje­llet også i 2025.

Duoen lover folkefest, men sier samtidig at de ikke vil arrangere AfterSpark, etterfeste­n til selve sparkekonk­urransen.

– La oss sammen skape noe som vil sette Nordreisa på verdenskar­tet! Tusen takk for all støtte og alle gode ord, avslutter Hagen & Holm facebook-innlegget med.

Og nå som duoen også har begynt å lage musikk, skulle det vel bare mangle at de lager sin egen versjon av en a-ha-låt.

Kan vi foreslå The Sun Always Shines on Sørkjosfje­llet?

 ?? FOTO: BERIT ROALD/NTB SCANPIX/KRISTINA B. HESTDAHL ?? Om Hagen & Holm ble inspirert av a-has comeback vites ikke. Men Nordreisa-duoen går i samme fotspor. Dermed blir det mer liv og røre i Nordreisa, signert Bjarne Hagen og Jørn Holm.
FOTO: BERIT ROALD/NTB SCANPIX/KRISTINA B. HESTDAHL Om Hagen & Holm ble inspirert av a-has comeback vites ikke. Men Nordreisa-duoen går i samme fotspor. Dermed blir det mer liv og røre i Nordreisa, signert Bjarne Hagen og Jørn Holm.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway