Framtid i Nord

Lokaloppgj­øret ble målfes hjemmelage­t: – Ser hvem s lagt ned arbeidet i oppkjør

-

Nordreisa 6 – 0 Lyngen/ Karnes, Explo Hallen (Nordreisa)

Lørdag var det duket for lokaloppgj­ør mellom Nordreisa IL på hjemmebane mot Lyngen/ Karnes.

Det var sesongens første kamp for lagene i 4. divisjon Troms.

Og kampen, den ble alt annet enn spennende.

Full kontroll

Etter ti minutter scoret Nordreisas Mathias Kaspersen. Fire minutter senere scoret Vegard Båtnes Braaten 2–0. Nordreisa hadde kontrollen stort sett hele førsteomga­ng, som endte med de to målene.

I andre omgang var det litt mer fart i Lyngen/Karnes, men etter 49 spilte minutter satt Kaspersen enda et mål i nettet, og L/K-spillerne klarte aldri ta over tempoet.

L/K hadde en større sjanse i andre omgang, men Nordreisak­eeperen hadde en god redning.

Kaspersen og Tommy Jakobsen scoret et mål til hver. 6–0 målet, siste mål i kampen, ble satt av 15 år gamle Brage Berglund.

Trodde kampen ville avgjøres i 90. minutt

Trener Kaspersen forventet seier, men også mer motstand fra Lyngen-laget.

– 6–0 hadde vi ikke forventet i første seriekamp. Vi visste det kom til å vaere et høyt tenningsni­vå fra begge lagene, da vi første gang på mange år har møttes i seriekamp. Sinnsykt artig, og mange kom å så på oss. Men jeg sa før kampen at den kom til å bli avgjort i det 90-ende minutt, sa Kaspersen etter kampen.

– Andre omgang ble vi mye mer klinisk og målene kommer. De blir sliten, og da ser vi hvem som har lagt ned arbeidet i oppkjøring­a.

Berglund kom på i andre omgang. 15 år, men nølte ikke i duellene mot Lyngen-spillerne.

– Det gikk veldig bra. Litt vanskelig med tanke på fysikken men det var gøy. Målet gjorde det ekstra morsom. Det er bare å legge inn innsats, så går det fint, sa Berglund.

Kampen var første offisielle kamp for Nordreisa i den nye storhallen. De har tidligere spilt treningska­mper mot Skjervøy 2 forteller Kaspersen, som samtidig gir et lite stikk mot en Lyngen-spiss som fikk lite å gjøre denne kampen.

– Da var blant annet Dreyer (Steffen Dreyer) her med Skjervøy-gruppa og spilte mot oss, så var jo artig nå når vi skrudde oss opp et par hakk å

fikk jekket han litt ned igjen.

ARE BERGSET ELVESTAD are@framtidino­rd.no 40106377

 ?? ??
 ?? FOTO: ARE BERGSET ELVESTAD ??
FOTO: ARE BERGSET ELVESTAD
 ?? FOTO: ARE BERGSET ELVESTAD FOTO: ARE BERGSET ELVESTAD ?? Nordreisa-spiller Brage Berglund.
Spillende trener Mathias Kaspersen fikk flere muligheter å feiere under lokaloppgj­øret mot Lyngen/ Karnes.
FOTO: ARE BERGSET ELVESTAD FOTO: ARE BERGSET ELVESTAD Nordreisa-spiller Brage Berglund. Spillende trener Mathias Kaspersen fikk flere muligheter å feiere under lokaloppgj­øret mot Lyngen/ Karnes.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway