Grimstad Adressetidende

Holme til salgs igjen

Holvikholm­en med tre hytter er igjen til salgs, denne gang med en lavere prisantydn­ing enn forrige gang.

- EIENDOM Martin Haugen martin.haugen@gat.no

Den 20 mål store Holvikholm­en rett utenfor småbåthavn­en i Holvika ble før helgen lagt ut for salg. Prisantydn­ingen er 16 millioner kroner. Den ble også forsøkt solgt i 2011, og den gang var prislappen 20 millioner kroner. Kanskje var det prisen som var for høy den gang, for noe salg ble det i alle fall ikke.

Eiendomsme­gler Nina Bentsen i Sørmeglere­n forteller at det har vaert stor interesse for holmen i dagene siden annonsen ble lagt ut på nett og satt på trykk i aviser som Adressa og Dagens Naeringsli­v.

– Vi la ut hele holmen torsdag og alle tre hyttene separat, så det er fire annonser. Veldig mange har vaert inne og sett. Noen på de forskjelli­ge hyttene og noen på hele holmen, sier Bentsen til Adressa.

– Er det bare folk som er inne og kikker, eller er det seriøs interesse også?

– Først og fremst laster de ned prospektet, men vi har også fått en del henvendels­er fra folk som ønsker visning, sier hun.

På holmen ligger altså tre hytter. De koster henholdsvi­s 7 millioner, 5,5 millioner og 3,5 millioner kroner.

– Det er mulig å kjøpe hver og en, men fra mitt ståsted er det greieste om noen kjøper hele holmen. Det er litt synd om tre familier kjøper, så får man fremmede naboer. Nå har man muligheten til å få hele holmen og kanskje få hytte til barna, sier Bentsen.

 ?? BEGGE DRONEFOTO: BAARD LARSEN/HOMDAL & LARSEN AS ?? ROMSLIG: Den ene av de tre hyttene på holmen har 10.000 kvadratmet­er tomt, mens de to andre har nesten 5000 kvadratmer­er.
BEGGE DRONEFOTO: BAARD LARSEN/HOMDAL & LARSEN AS ROMSLIG: Den ene av de tre hyttene på holmen har 10.000 kvadratmet­er tomt, mens de to andre har nesten 5000 kvadratmer­er.
 ??  ?? IDYLLISK: Hyttene på Holvikholm­en ligger vakkert til.
IDYLLISK: Hyttene på Holvikholm­en ligger vakkert til.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway