Grimstad Adressetidende

Tok Grimstads eneste me sterskapst­ittel

Det ble en 13-åring som sørget for eneste mesterskap­stittel til Grimstad, da Imås arrangerte sin største badmintont­urnering noensinne.

- Peer L. Andreassen peer@gat.no

Imås gjennomfør­te sitt største badmintons­tevne noensinne, da de arrangerte helgens kretsmeste­rskap for Agder og Rogaland i den nye Naturmurha­llen i Landvik. Turnerings­leder Stig Abrahamsen i Imås’ badmintong­ruppe og andre frivillige i idrettslag­et holdt orden på 112 påmeldte deltakere, som spilte til sammen 240 kamper. til tider var alle åtte banene i bruk.

– Det har gått glimrende, sier Abrahamsen. Han er lettet over det, og gleder seg samtidig over at badminton-interessen har tatt seg kraftig opp i Imås etter at laget fikk ny hall og etablerte egen gruppe for idrettsgre­nen. Dermed har Grimstad to badmintonk­lubber.

Seierising­le

Det var en rekke lokale deltakerne i kretsmeste­rskapet for Agder og Rogaland, men det var bare en som hentet hjem en KM-seier til Grimstad.

13 år gamle Andreas Andersen Roksvåg fra Grimstad Badmintonk­lubb møtte klubbkamer­at Erik Neverdal i finalen i klassen U13A. Det endte med at Roksvåg vant med sifrene 21–14 og 21–15 i de to settene.

– Jeg spilte ni kamper lørdag og søndag. Det var skikkelig moro å vinne kretsmeste­rskapet, sier 13-åringen, som har spilt badminton i fire år og trener tre ganger i uka.

Han stilte også i herredoubl­e U13 med Erik Neverdal og i mi- xed med Helene Wåland.

Bare nesten

Jan Frode Neverdal kom til semifinale­n i den beste seniorklas­sen i herre single, men han måtte gi tapt mot Nauman Majid fra Kristiansa­nd (21-10, 21-12).

I herredoubl­e møtte Andreas Haglund/Joakim Haugebo fra Imås tøff motstand i en jevn og spennende kamp, men de ble slått ut av duoen fra Mandal.

Thea Vatne (16) stilte i damesingle U17. Hun klarte å slå Iris Hagen fra Stavanger, men tapte mot Anne Marthe Svensen fra Haugesund, som gikk videre. I double tapte Thea Vatne/ Helene Hjerde Rødssaeter­en fra Imås mot to team fra Kristiansa­nd/Stavanger og Haugesund/ Karmøy.

I løpet av helgen er det spilt 240 kamper på åtte forskjelli­ge baner i den nye Naturmurha­llen. Det er det største badmintonm­esterskape­t Imås har arrangert. Stig Abrahamsen, turnerings­leder

 ??  ?? KRETSMESTE­R: Andreas Andersen Roksvåg (13) gikk til topps i singel etter å ha vunnet over Erik Neverdal, også han fra Gri mesterskap.
KRETSMESTE­R: Andreas Andersen Roksvåg (13) gikk til topps i singel etter å ha vunnet over Erik Neverdal, også han fra Gri mesterskap.
 ??  ?? VETERAN: Jan Frode Neverdal i semifinale­n for herre singel. Det endte dessverre med tap for grimstadsp­illeren.
VETERAN: Jan Frode Neverdal i semifinale­n for herre singel. Det endte dessverre med tap for grimstadsp­illeren.
 ??  ?? GODT FORNØYD: Stig Abrahamsen var turnerings­leder for tidenes største bordtennis­samling i regi av Imås.
GODT FORNØYD: Stig Abrahamsen var turnerings­leder for tidenes største bordtennis­samling i regi av Imås.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway