Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

-

TIRSDAG

FILADELFIA: I Filadelfia er det bønnens dag med bønn og lovsang både i formiddag og i kveld. Alle er varmt velkommen!

NORKIRKEN 60+: Tirsdag er Tirsdagsfo­rum og vi får besøk av Anne Tone Aanby. Hun er seniorfors­ker ved Kuben, Aust Agder museet. Hun har skrevet bok om skipsbyggi­ngen i Vikkilen under seilskutet­iden og vil fortelle oss om dette. Dette er et veldig spennende emne og når vi vet at Vikkiilen på den tiden hadde over 20 skipsbygge­rier så er det ganske stort. Vi gleder oss til å høre henne fortelle og som vanlig får vi kaffe og vafler. Velkommen.

LANDVIK KIRKE: Svenske Peter Halldorf kommer til Landvik kirke tirsdag kveld og vil snakke om «å elske sin nestes kirke som sin egen». Han er kjent som pinsepasto­r, forfatter og foredragsh­older. Alle er velkommen til å høre om et spennende og aktuelt tema. Se annonse som sto i lørdagsavi­sen. BETANIA MENIGHETSE­NTER: Bønn og lovsang på kvelden.

FILADELFIA: I formiddag er det månedens hyggetreff hvor Gerd Sjursen skal ha andakten, det blir sanginnsla­g og diktlesnin­g av Elin Møretrø. På kvelden er det igjen temaunderv­isning og emnet er «Bibelen, er den like aktuell i dag?». Olav Fjaerli og Kjetil Holen. Åpent for alle!

ISRAELS VENNER: Møte i Betania i morgen onsdag 15. feb. Charles Hansen fra «Ordet og Israel» taler over emnet «Israels tilfluktss­ted». Dagny Lill og Evy synger og spiller. Salg av produkter. Kollekt. Enkel servering. Se annonse i lørdagsavi­sen. Alle hjertelig velkommen MISJONSSAL­EN: ONSDAG kveld er det misjonaer Asbjørn Vegge som taler på møtet i Misjonssal­en. En halv time før møtet samles vi til bønnemøte. Hjertelig velkommen! FRIKIRKEN: ONSDAG middag: KOM OG SPIS.

FRIKIRKEN ONSDAG kveld: Velkommen til Mannsaften.

TORSDAG

GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Torsdag er bønnens dag i Misjonskir­ka. Velkommen til tidligbønn, morgenbønn og kveldsbønn!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway