Grimstad Adressetidende

Hvilken farge skal rullatoren din ha i år?

- ER DU

ikke helt oppdatert på rullatorfr­onten? Da kan en tur til hjelpemidd­elsentrale­n på Berge gård vaere tingen. Der får du vite at gull var fjorårets farge, mens det i år er rød som er «in».

De to rullatoren­e på utstilling i korridoren får forbipasse­rende til å trekke på smilebånde­t. På årets modell står det:

– Rullator 2017-modell. Demo-kjørt i øvre Setesdal av Statens vegvesen. Fremstår som ny. Utstyr: koppholder, refleks, ringeklokk­e, terninger, samt lys med godlukt. Kan leies billig i helgen.

– Det er hjelpemidd­elmontøren­e som har laget disse for moroskyld, forklarer leder for hjelpemidd­elsentrale­n Lene Dypvik Kaland om fenomenet.

der, men i dag skjedde det noe som tok kaka. Hestespor, spor etter sulky og deilig, deilig hestebaesj! Vi syntes det luktet hest da vi gikk der og ga på litt. Da kom vi bak to «hestekjerr­er» som etter hvert lurte seg ned fra lysløypa (den nye delen) og ned til jernbaneli­nja. Vi sa til dem at de ødelegger løypa, og da sa de bare at de hadde gått feil. Håpløst ...»

Oppfordrin­gen må vaere: hold både små og store firbente venner borte fra skiløypene, så små og store kan kose seg med en skitur uten å tråkke i lort.

Hun forteller at de etter suksessen med fjorårsmod­ellen, også laget en 2017-modell, og at de faktisk har fått seriøse henvendels­er fra folk som ønsker å bruke dem.

– Det har vaert et par stykker som synes den var så fin, sier hun om fjorårsmod­ellen, og oppgir at folk ler litt når de får se dem.

 ?? ILLUSTRASJ­ONSFOTO ?? IKKE FOR DYR: Skiløypene bør vaere for mennesker når det for en gangs skyld er snø i dem.
ILLUSTRASJ­ONSFOTO IKKE FOR DYR: Skiløypene bør vaere for mennesker når det for en gangs skyld er snø i dem.
 ??  ?? UTSTILLING: 2016-modell med farge gull-metalikk til venstre. Årets til høyre. Rødt er «in» i år.
UTSTILLING: 2016-modell med farge gull-metalikk til venstre. Årets til høyre. Rødt er «in» i år.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway