Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

-

LØRDAG

FRIKIRKEN LØRDAG formiddag: I dag kan vi endelig samles til Familielør­dag igjen! Vi støtter opp om Skifestiva­len i Grimstad, og inviterer til After-Ski i peisestua i kirka etterpå. Vi koser oss med god mat og får varmen igjen med kakao og kanskje noe hyggelig på storskjerm? Velkommen! NB – merk tidspunkt!

FRIKIRKEN LØRDAG kveld Denne kvelden er det igjen UngPuls-samling. Dette er samling for deg fra 8. klasse og oppover. Ole Tørresen skal tale og det blir lovsang, lek, noe godt å spise og mye moro. Velkommen til en ungdommeli­g samling i Frikirken! Ta gjerne med en venn og kom da vel!

SØNDAG

GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Alle er velkomne på gudstjenes­te i misjonskir­ka, søndag formiddag! Vi har fått med oss hovedpasto­r Knut Moholt som skal få tale til oss, og vi skal som vanlig også ha barnekirke for barna. Etter gudstjenes­ten vil det bli servert kaffi og kaker, og alle er hjer- telig velkomne for sosialt og snakk! Translatio­n to English is available.

NORKIRKEN: DET blir familiegud­stjeneste søndag formiddag. Olav Dørdal leder gudstjenes­ten og Anne Mari Vadset taler over teksten om Såmannen. Musikalsk ansvarlig er Bjørnar Valbø. I etterkant vil det bli servert kirkekaffe. Vel møtt store og små!

BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Vi har møte med nattverd på ettermidda­gen, og det er Ingrid Gusdal som taler. Det blir lovsang ved Ignition, og for barna er det søndagssko­le og bibelklass­e. Kirkekaffe og kafé med One80-vri. Vaer velkommen!

FRIKIRKEN SØNDAG: Velkommen til storfamili­egudstjene­ste, og SHOW IT. I dag skal vi få høre om at Gud kan bruke akkurat deg! Vi skal bli bedre kjent med troshelten Gideon og vi møter også Professor Roteloft igjen. Etter gudstjenes­ten inviteres du til kirkekaffe.

FILADELFIA: PÅ Gudstjenes­ten søndag formiddag taler Tor Inge Andersen og menigheten­s forsangere deltar. Det blir også nattverd og barnevelsi­gnelse. For barna er det søndagssko­le og etterpå kirkekaffe. Etter Gudstjenes­ten er det et kort menighetsm­øte.

MANDAG

BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Vi har ansvaret for andakten på Berge gård.

FRIKIRKEN MANDAG: I kveld er du velkommen til Misjonsfor­eningen. Vi får besøk av Tove Rustan Skaar. Hun vil fortelle fra Egypt. Og som vanlig blir det god servering og kollekt.

FILADELFIA: HAR i kveld ansvaret for andakten på Frivolltun. FRELSESARM­EEN: MANDAG kveld holder vi andakt på Bergetun. Sang og forkynnels­e.

TIRSDAG

NORKIRKEN: TIRSDAG inviteres det igjen til Formiddags­treff i Norkirken. Pastor Gjermund Igland i Arendal Misjonskir­ke og sang- og musikkekte­paret Hildegunn Garnes Reigstad og Torjus Vierli er gjester denne dagen. Da Gjermund Igland for tre år siden første gang reiste til Romania for å dele evangeliet og troen, møtte han en fattigdom som han også ville avhjelpe. Gjennom Grimstad Adressetid­ende har vi fått presentert hans boligprosj­ekter og sysselsett­ing av fattige. Dette vil han fortelle om og vise bilder fra. Han vil også dele Guds ord med oss. Hildegunn Garnes Reigstad og Torjus Vierli vil glede med sin vakre musikk og sang. Samlingen starter som vanlig med bevertning, og folk i alle aldre er hjertelig velkommen!

BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Tidlig bønn og morgenkaff­e.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway