Grimstad Adressetidende

Hardtrenin­g ga uttelling

Det gikk så snøen spruta og skia flaksa gjennom Storgaten da en rekke bedrifter kjempet om den store vandrepoka­len i showrennet lørdag kveld.

- GRIMSTAD SKIFESTIVA­L Marie Hatlevoll

Innsatsen var det lite å si på, men stilen var varierende. Blant de fem lagene som stilte til start i showrennet under Grimstad Skifestiva­l var det to som utmerket seg i de innledende heatene, og som tok seg til finalen. Den ble dermed et oppgjør mellom en gjeng vandrende Non Stop-poser fra Sparebanke­n Sør, og grønne menn og kvinner i ulike drakter fra Kiwi.

Sprakk på slutten

Med miniski på beina skled, løp og skøytet deltakerne seg så godt de kunne nedover løypa som gikk forbi Apotekergå­rden og tilbake igjen, godt hjulpet av publikum som fungerte som en levende hockeyvegg.

Starten av finalen var jevn, og de to lagene kjempet lenge side om side. Til slutt gikk imidlertid Non Stopen tom for futt, og måtte se seg knust av Kiwi.

Får hedersplas­s

- Vandrepoka­len vi vant for et år skal nå få hedersplas­s i butikken vår på Biesletta, røper butikksjef Jostein Halvorsen.

Staben la seg i hardtrenin­g til showrennet, noe som bidro til det gode resultatet.

- Vi er heldig som har en så fantastisk gjeng som steller i stand skifest for store og små, så til neste år oppfordrer jeg flere bedrifter til å bli med. Det er kjempegøy, sier han. Prisen Veslas truser gikk til Non Stop, beste kostyme til Byggeriet og Birkedals fikk prisen for beste spirit.

 ??  ?? BLE FORBIGÅTT: Non Stop fra Sparebanke­n Sør fikk en god start, men måtte til slutt gi tapt for de grønnkledd­e fra Kiwi i den livlige stafetten.
BLE FORBIGÅTT: Non Stop fra Sparebanke­n Sør fikk en god start, men måtte til slutt gi tapt for de grønnkledd­e fra Kiwi i den livlige stafetten.
 ??  ?? VINNERLAGE­T: De grønnkledd­e fra Kiwi var de aller raskeste i løypa lørdag kveld, og stiller ut pokalen i butikken på Biesletta.
VINNERLAGE­T: De grønnkledd­e fra Kiwi var de aller raskeste i løypa lørdag kveld, og stiller ut pokalen i butikken på Biesletta.
 ??  ?? GLATT: Byggeriet forsøkte å løpe i knestående.
GLATT: Byggeriet forsøkte å løpe i knestående.
 ??  ?? TRIKS: Laget fra Birkedals gjorde alt de kunne for å stoppe Non Stop.
TRIKS: Laget fra Birkedals gjorde alt de kunne for å stoppe Non Stop.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway