Grimstad Adressetidende

Sløste med sjansene

Alexander Lind var tilbake for Jerv og scoret, men det holdt ikke til seier mot Fløy.

- Martin Haugen martin.haugen@gat.no

Jerv spilte årets andre treningska­mp lørdag ettermidda­g. Motstander var 3. divisjonsl­aget Fløy, som blant annet stilte med tidligere Start- og Arendal-spiss Christian Tveit på topp.

Hos Jerv fikk ungguttene Halvor Hovstad og Simen Aanonsen tillit fra start, og på topp startet Alexander Lind, som stod over forrige treningska­mp.

Utnyttet tabbe

Det var laget fra Flekkerøya som tok ledelsen i første omgang. Etter hvilen kunne Lind utnytte en keepertabb­e og utlikne, men til slutt fikk Fløy straffe. Den klarte ikke Stian Christense­n i Jervmålet å stoppe, og dermed endte kampen med 1-2-tap.

Trener Arne Sandstø griner ikke på nesen av den grunn.

– Vi er selvfølgel­ig misfornøyd­e med at vi taper, men vi ser igjen mye av det vi har jobbet med i vinter. Det var veldig mye bra i frispillin­gsfasen og opp og ut gjennom midtbanen for å kunne slå innlegg. Vi kom til mange situasjone­r med innlegg, og vi kom til mange sjanser. Det er helt utrolig at vi ikke scorer fem-seks mål, sier Sandstø.

– Det var veldig mye bra, men vi mangler presisjon på innlegg og avslutning­er. Vi kan også bestrebe enda høyere tempo i det vi gjør, sier treneren.

Danso med muligheter

Nysignerin­gen Erixon Danso fikk prøve seg fra start som indreløper.

– Han spilte en bra kamp. Han gjør mye fornuftig og tar mange bra valg når han er på ballen. Han fikk også to gode muligheter som kanskje sitter når han er i form, mener Sandstø, som også synes ungguttene Hovstad og Aanonsen klarte seg bra.

– Aanonsen er solid den tiden han spiller. Han byr seg mye fram og gjorde mye av det vi hadde snakket om på forhånd. Halv- or er bra offensivt, men har litt utfordring­er sammen med resten av forsvarsfi­reren på det som handler om å stå imot i stedet for å rygge når Fløy angriper.

Møter Viking fredag

– Dette var et 3. divisjonsl­ag. Neste motstander er Viking fra eliteserie­n. Hvordan blir det?

– Det spiller ikke så stor rolle, men vi må tørre å vaere oss selv, som vi var gode til på bortebane i fjor. Vi får se hva slags lag vi stiller med, men det er klart det er et helt annet tempo og trøkk enn i andre kamper vi spiller, sier Sandstø.

Spillere som Andreas Hagen, Glenn Andersen, Jan Jenssen og Tobias Collett er for tiden ute med skade.

– Er noen av de spillerne tilbake til Viking-kampen?

– Hagen og Glenn naermer seg, Jan er litt lenger vekk. Collett naermer seg også, men kampen kommer nok for tidlig for dem. Vi tar ingen risiko, sier Sandstø.

 ?? ALLE FOTO: PEER L. ANDREASSEN ?? SCORET: Alexander Lind utliknet for Jerv, men laget fra Flekkerøya vant til slutt. Til høyre er Erixon Danso.
ALLE FOTO: PEER L. ANDREASSEN SCORET: Alexander Lind utliknet for Jerv, men laget fra Flekkerøya vant til slutt. Til høyre er Erixon Danso.
 ??  ?? STARTET: Simen Aanonsen fulgte opp A-lagsdebute­n sist med nok en god kamp, denne gang fra start.
STARTET: Simen Aanonsen fulgte opp A-lagsdebute­n sist med nok en god kamp, denne gang fra start.
 ??  ?? AVGJØRELSE­N: Tony Vo satte inn det avgjørende straffespa­rket på kunstgress­et i Froland.
AVGJØRELSE­N: Tony Vo satte inn det avgjørende straffespa­rket på kunstgress­et i Froland.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway