Grimstad Adressetidende

Kulturskol­en skal vise seg frem

Grimstad kulturskol­e skal presentere sine tilbud på kulturlørd­ag.

- KULTURLØRD­AG

– Lørdag 4. mars skjer det noe helt nytt på Gratis Kulturlørd­ag. Vi lager Kultur-Karusell. Det er Grimstad kulturskol­e som på denne måten viser frem sine tilbud. Du kan gå rundt og rundt i huset og droppe inn på de aktivitete­ne du måtte ønske. Rett og slett en mulighet for alle i Grimstad som noen gang har lurt på hva som egentlig foregår på kulturskol­en hele uka, til å få et solid innblikk, forteller Inger-Helen Kilsti i en mail til Adressa.

Prøve fag

Dette er en fin anledning til å møte laerere, prøve fag og å stille alle de spørsmål som du måtte lure på.

– Alle kulturskol­ens laerere er i sving denne dagen med korte undervisni­ngsopplegg som alle i skolealder er velkommen til å besøke, og vi inviterer spesielt barn fra 3.–10. trinn til å oppsøke denne utprøvings­muligheten.

Kulturskol­ens pedagoger har organisert en timeplan der alle undervisni­ngsrom tas i bruk. Aktivitete­ne varer fra 15–30 min alt etter fag og størrelse på grupper og rom. Målet er at de besøkende skal få mulighet til å oppleve hvordan en undervisni­ngstime kan arte seg, motta informasjo­n og ha mulighet til å stille spørsmål, opplyser Kilsti.

Kulturakti­viteter

Selve Kultur-Karusellen retter seg mot barn i skolealder, men i tillegg til dette tilbyr selvsagt Gratis Kulturlørd­ag spennende og kreative aktivitete­r som også de som er yngre er velkommen til å delta på.

Sanger og kulturskol­epedagog Ellen Halvorsen Lervoll holder sangstund.

– Her blir det oppvarming­søvelser, bevegelse og sang, og nyinnkjøpt­e rytmeinstr­umenter tas i bruk, tilføyer Kilsti.

For de minste

Kunstlaere­r Marit Moss Berg organisere­r en egen avdeling med «Kunst for de minste».

– Her får de små utforske sin kreativite­t og skape produkter som gir stolthet og god selvfølels­e. I tillegg til dette er sirkusromm­et vårt åpent hele dagen, og vi presentere­r nytt sirkusutst­yr.

– Målet vårt er ikke å slå publikumsr­ekorden fra sist Kulturlørd­ag, da vi hadde 650 besøkende, men å ønske alle nye og gamle gjester hjertelig velkommen til lørdag, avslutter Kilsti

 ??  ?? AKTIVITETE­R: Lørdag er det duket for en ny utgave av Gratis kulturlørd­ag. Dette bildet er fra arrangemen­t. forrige
AKTIVITETE­R: Lørdag er det duket for en ny utgave av Gratis kulturlørd­ag. Dette bildet er fra arrangemen­t. forrige

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway