Grimstad Adressetidende

Laererik tur til Askim

Noen av Grimstads yngste boksere deltok nylig i Norges største turnering.

- BOKSING John Reinertsen, Imås IL

Keano Davidsen Nick og Benjamin Reinertsen represente­rte Imås Boxing i Askim box open nylig. Levi Knardahl var også påmeldt, men måtte trekke seg grunnet sykdom. Benjamin Reinertsen gikk direkte til finalen og skulle møte Christofer Pedersen fra Armada Boxing Club i 34 kg-klassen.

Christofer, som er noe lettere enn Benjamin, overrasket Benjamin med sin offensiver boksestil og teknisk ferdighete­r. Benjamin ble noe defensiv i sin boksing og det ble tilsnakk fra dommeren når Benjamin prøvde å komme på offensiven.

Benjamin skulle ha bokset litt mer klokt, men det ble litt for få slagkombin­asjoner og dermed ble det en 28-27-seier til bokseren fra Armada, og sølvet gikk denne gangen til Benjamin.

Keano Davidsen i 60 kg-klassen møtte Muslim Yusupov fra Jessheim Bokseklubb i semifinale­n. Det ble som forventet en meget hard boksekamp der begge bokserne bokset hardere enn det er tillatt for diplomboks­ing. Begge bokserne kjempet godt i tre runder, men burde ha roet litt ned og heller brukt teknikken og fått med seg flere poeng, som tross alt er hensikten med diplomboks­ing. Det ble seier til Jessheim bokseren denne gangen, men Keano kjemper godt og viser stadig fremskritt.

Trener Arve Knardahl Og Erik Christoffe­rsen kan rapportere fra Askim at guttene var i godt humør selv om det ikke ble gull denne gangen. Innsendt av

 ??  ?? GLADE: F.v. Benjamin Reinertsen , Keano Davidsen Nick , Levi Knardahl.
GLADE: F.v. Benjamin Reinertsen , Keano Davidsen Nick , Levi Knardahl.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway