Grimstad Adressetidende

Tiltakspak­ke mot ledighet lokalt

Lesernes mening: Fallet i oljeprisen har ført til at flere har mistet jobben sin de siste årene, saerlig her på Sørlandet har mange måtte gå fra våre oljebedrif­ter.

- Vik

Det å miste jobben skaper stor usikkerhet hos den det gjelder, og det krever at vi som politikere prioritere­r tiltak som kan skape arbeidspla­sser, aktivitet og omstilling i de kommunene som er saerlig rammet av ledighet.

Vi er derfor veldig glad for at KrF sammen med regjerings­partiene og Venstre nå kan fordele flere titalls millioner til SørVestlan­det.

Til sammen får de kommunene i Aust-Agder med høyest ledighet 67 millioner kroner.

Og i disse dager fordeles 13 millioner kroner i ekstra tiltak, og Grimstad kommune får kr 2,267 mill. Dette skal vaere bevilgning­er som gjør at man kan rehabilite­re veier, bygninger og kirkebygg.

Ved å investere på denne måten sikrer vi at flere hender kommer i arbeid, og det er viktig for å bygge landsdelen i krevende tider. Det at folk har en jobb å gå til er viktig for livskvalit­eten for den enkelte, men også for samfunnet som helhet.

Derfor er det å skape arbeidspla­sser noe av det viktigste vi som politikere kan gjøre. KrF er derfor svaert glad for at vi nå gir enda flere midler til Sørlandet, slik at enda flere får en jobb å gå til.

Kjetil Glimsdal

ordfører (KrF)

Kjell Ingolf Ropstad

stortingsr­epresentan­t (KrF)

 ??  ?? GRIMSTAD: Ordfører Kjetil Glimsdal og stortingsr­epresentan­t Kjell Ingolf R opstad skriver om tiltaksmid­lene som kommer kommunene i Aust-Agder,inkludert G rimstad,til gode.
GRIMSTAD: Ordfører Kjetil Glimsdal og stortingsr­epresentan­t Kjell Ingolf R opstad skriver om tiltaksmid­lene som kommer kommunene i Aust-Agder,inkludert G rimstad,til gode.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway