Grimstad Adressetidende

Arrangerer matfestiva­l på Fjaere ungdomssko­le

Ungdommer ved Fjaere Ungdomssko­le inviterer til matfestiva­l kommende søndag.

- SKOLEARRAN­GEMENT

Ungdommene på 9. trinn ved Fjaere Ungdomssko­le arrangerer sammen med sine foreldre en spennende matfestiva­l i kantinen på Fjaere Ungdomssko­le søndag 26. mars.

– Vi håper dette blir hyggelig sosialt treff, sier Yasmin Sahin og Fabian Flageborg på vegne av elevene.

Folk blir invitert til buffet der alle kan komme og spise så mye de vil fra et utvalg av blant annet 12 ulike varmretter, kalde retter, salater, desserter, kaffe/ te og kaker. Alt dette koster mye mindre enn hva man skulle tro.

– Etter suksessen i oktober 2016 har mange etterlyst en oppfølger – her kommer den – så gå ikke glipp av denne matfesten, sier de.

Yasmin Sahin og Fabian Flageborg sier at de har en profesjone­ll kokk på kjøkkenet: Randi Jacobsen, som til daglig jobber som kokk i Nordsjøen. Randi er kjent for sine dyktige kokkeferdi­gheter fra kjøkkenet på Lia klubbhus. Det er forøvrig 12 andre voksne og 13 ungdommer totalt i sving denne søndagen for å servere god mat, stemning og atmosfaere sammen med et spennende og veldig rikholdig lotteri. Arrangemen­tet pågår fra klokken 13 til 16.

– Vi hadde lyst til å gjøre noe gøy sier ungdommene ifbm. aktivitete­r som skal gi et økonomisk bidrag til turen vår som går til Polen og Tyskland sammen med Aktive Fredsreise­r høsten 2017. Vi håper dette er noe alle kan sette pris på. Kom til oss til søndag så skal vi servere dere med store smil, entusiasme og godt humør, avslutter ungdommene.

 ??  ?? MATFEST: - Følg faklene til Fjaere ungdomssko­le på søndag, oppfordrer Yasmin Sahin og Fabian Flageborg.
MATFEST: - Følg faklene til Fjaere ungdomssko­le på søndag, oppfordrer Yasmin Sahin og Fabian Flageborg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway