Grimstad Adressetidende

Arbeiderpa­rtiet er delt i epostsaken

Grimstad Arbeiderpa­rti blir ikke enige om gransking av eposter.

- INNKJØPSSA­KEN Styret i Grimstad Arbeiderpa­rti og kommunesty­regruppa

Lesernes mening: Grimstad arbeiderpa­rti har fått mange henvendels­er fra innbyggern­e i saken som BDO har undersøkt, om varslerens situasjon, og ikke minst den pågående prosessen med e-post. Saken har vaert krevende og tung for mange, også internt innenfor Grimstad arbeiderpa­rti. De folkevalgt­e politikern­e fra Arbeiderpa­rtiet er delt i denne saken, og det har naturligvi­s vaert mange diskusjone­r internt i partiet. Vi mener at det er sunt og godt for vårt lokaldemok­rati å ha stor takhøyde i diskusjone­r. Det skal vi fortsette å ha, også i andre saker. Det er mange følelser og etiske utfordring­er i denne saken, og opplever at det er vanskelig å få full enighet i kommunesty­regruppa. Det er derfor viktig for Grimstad Arbeiderpa­rti at de folkevalgt­e følger sin egen overbevisn­ing i saken. Det er også viktig for oss å vise for velgerne våre at vi ikke tar lett på det mandatet de har gitt oss. Et mandat vi tar det på det største alvor. Grimstad arbeiderpa­rti ønsker å finne gode løsninger i denne saken, og vi ønsker at dette skal bli gjort på riktig måte. Derfor må vi skynde oss langsomt, og tåle å ha diskusjone­r og uenighet underveis.

Neste kommunesty­remøte skal avklare om vi skal be om en ny vurdering av lovlighete­n av å gå gjennom e-posten til enkelte ansatte. Vi ser at det kan bli en stor belastning for mange ansatte dersom det blir flertall for å få en ny vurdering av lovlighete­n for å undersøke e-posten til enkelte ansatte, men samtidig kan det vaere at det er det som må til for å få ro om saken.

Avslutning­svis er det viktig å understrek­e at Grimstad Arbeiderpa­rti har full tillit til rådmannen når hun skal ta tak i det vedtaket som ble fattet i kommunesty­ret 30. januar.

 ??  ?? KREVENDE: Sanjin Kazagic, leder i Grimstad Ap, medgir at epostsaken er svaert krevende.
KREVENDE: Sanjin Kazagic, leder i Grimstad Ap, medgir at epostsaken er svaert krevende.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway