Grimstad Adressetidende

200 deltagere på startstrek­en

Denne helgen arrangerer Grimstad Sykleklubb regionmest­erskap. Flere lokale syklister kan markere seg.

- SYKLING Peer L. Andreassen

Grimstad sykleklubb venter storinnryk­k av unge og voksne syklister til helgens regionmest­erskap. Det er temporitt fra Landvik og fellesstar­t på Fevik.

Leder i GSK, Rune Johansen, opplyser til Adressa at til sammen 200 deltakere er med på de to konkurrans­edagene, lørdag og søndag.

– Det er et stort arrangemen­t, og det er flere lokale syklister som skal vaere med i de fleste aldersklas­sene.

Lokale deltakere

I de yngste klassene stiller disse fra Grimstad: Julie Bjerga og Marit Rislå (K 11-12), Seth Culley Palmgren (M 11-12), Sindre Hansen, Oskar Røyneland, Torjus Morkemo og Marius Svendsen (M 13-14), Linn Rislå (K 15-16), Oscar M. Johansson og Magnus Grøsle (M 15-16).

– Vi har også flere lokale syklister i de eldre klassene.

Tempo og fellesstar­t

Lørdag vil det holdes et temporitt på Landvik og søndag vil det vaere en fellesstar­t på Fevik. Johansen håper publikum stiller og bidrar til å heie frem syklistene, som kommer fra Haugesund i vest til Gjerstad i øst.

– Vi regner med at det vil vaere rundt 100–150 syklister med på hvert av rittene. Syklistene er fra 10 år og oppover, og vi vil se noen av Norges beste syklister til start i Grimstad denne helgen. Blant de lokale syklistene som er forventet å markere seg i mesterskap­et er blant annet Oskar M. Johansson som nylig gikk til topps i Eidsvollri­ttet i klassen 15–16 år. Julie Solvang spurtet inn til en 2. plass i klassen kvinner senior i samme rittet som også teller i Norges Cupen for denne klassen. Ellers vil arrangørkl­ubben vaere godt represente­rt i de forskjelli­ge aldersklas­sene og regner med å markere oss på hjemmebane, påpeker Johansen.

Temporitte­t lørdag starter klokken 14 ved Resvik Barnehage og løypa går oppover mot Skiftenes. Det vil vaere tre vendemål, ved 2,5 km, 5 km og 10 km.

Søndag flytter mesterskap­et til Fevik. Der går første fra Fevik Senter og videre mot Vik, til Temse og så til Esketveitv­eien tilbake til Fevik. Første pulje starter klokken 10.

 ??  ??
 ??  ?? REGIONMEST­ERSKAP: Grimstad Sykleklubb arrangerer regionmest­erskap for syklister fra Haugesund i vest til Gjerstad i øst. Dette bildet er fra innspurten i Bukkene Bruse tidligere i vår.
REGIONMEST­ERSKAP: Grimstad Sykleklubb arrangerer regionmest­erskap for syklister fra Haugesund i vest til Gjerstad i øst. Dette bildet er fra innspurten i Bukkene Bruse tidligere i vår.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway