Grimstad Adressetidende

Fikk drømmerei

Ida Margrethe Andersen Nham (16) har akkurat kommet hjem til Grimstad etter en drømmereis­e av de sjeldne. Nylig ble hun flydd fra Norge til New York på den amerikansk­e superstjer­nen Nicki Minaj’ regning.

- DRØMMEREIS­E

Ida Margrethe Andersen Nham har elsket rapmusiker­en Nicki Minaj siden 2009, da Minaj kalte seg selv for Barbie. Da Andersen Nham fikk muligheten til å delta på en videokonku­rranse på appen musical.ly, kalt «regret in your tears-challenge», hvor premien var en reise for å treffe superstjer­nen i USA, lot hun ikke sjansen gå fra seg.

– Jeg bestemte meg for å lage en video der jeg etterligne­t videoen til Minaj. Jeg fikk mamma til å filme, og så la jeg den ut, forteller 16-åringen.

En dag fikk hun kommentar på filmen sin, der Minaj selv sa at Andersen Nham ledet konkurrans­en. Ikke lenge etter ble hun en av fire vinnere som fikk muligheten til å reise til USA for å møte superstjer­nen.

Siden den gang har nesten to millioner mennesker sett videoen til Ida Margrethe Andersen Nham.

Verdensstj­erner

Egentlig skulle 16-åringen bli flydd inn til Las Vegas på Billboard Music Awards for å treffe superstjer­nen, men på grunn av at det tok litt tid å skaffe seg ESTA-bevis for å komme inn til USA, ble det bestemt at hun skulle komme litt senere, og treffe Minaj på NBA Awards i stedet, der basketstje­rnene i USA fikk sine priser. Minaj skulle opptre, og Ida fra Norge, og en italiensk gutt fikk vaere Minaj sine hedersgjes­ter.

Det var for øvrig selveste Drake som var vert for det hele, og kjendisene sto i kø. Blant annet fikk Andersen Nham ta bilde sammen med superstjer­nen Naomi Campbell. Men det var det å treffe idolet Minaj som var det store høydepunkt­et.

40 minutter med Minaj

– Jeg har jo pratet litt med henne på sosiale medier, og hun har jo likt ting jeg har lagt ut 106 ganger, så hun kjente meg fort igjen og vinket til meg. Så fikk vi pratet litt om opptredene­n hennes, før hun måtte gå igjen. Etterpå tok vi bilder med henne, sier 16-åringen.

Deretter fikk Ida Margrethe Andersen Nham og den italienske vinneren invitasjon inn i traileren til Nicki Minaj.

– Hun inviterte oss inn og spurte hva vi ville ha å drikke. Så pratet vi, og var der sammen med henne i 40 minutter. Hun pratet mye om at vi aldri må gi opp drømmene våre, og hun var rett og slett veldig snill og hyggelig, sier Andersen Nham.

16-åringen hadde med moren til USA, hun sto backstage mens datteren og den italienske vinneren traff Minaj.

Tar vare på fansen

Man får kanskje et litt feil inntrykk av Nicki Minaj ved første øyekast. Men bak all sminken, løshåret, og de falske øyevippene finnes en superstjer­ne av de sjeldne.

Rapperen som har sunget sammen med stjerner som Beyoncé, Lil Wayne, Kate Perry, Ariana Grande, og Drake har nemlig hatt en tøff oppvekst i Queens, der hun vokste opp i et hjem med mye alkohol og rus.

– Nicki Minaj tar veldig godt vare på fansen sin, og vil alle godt, uansett hvilken bakgrunn de har. For en stund siden brukte hun 100.000 dollar på college-utdannelse til noen av fansen sin, som ikke hadde råd til skolegang selv. Hun hadde selv ikke denne muligheten som ung. At hun nå også flydde inn meg, en fra Italia, og to fra USA til seg for at vi skulle treffe henne, viser jo hvor mye hun bryr seg om fansen sin, sier 16-åringen.

– Jeg kunne nok ikke gått kledd slik Minaj gjør, men hun vil bare at alle skal vaere seg selv, og jeg synes hun er veldig inspireren­de, legger hun til.

Luksustur

Møtet med Minaj var spesielt, men det var også andre ting med USA-turen som gjorde den noe spesiell.

Ida Margrethe Andersen Nham og mamma Siw Anita Andersen Nahm ble nemlig flydd til New York på business diamond class, der de kunne nyte en treretters middag, med fantastisk god mat, varme servietter, og de kunne legge seg strak ut under egen dyne om

 ??  ?? MYE SETT: Videoen Ida Margrethe Andersen Nham lagde, er delt av Nicki Minaj på hennes egen instagram-konto. Den har blitt sett over 1,8 millioner ganger.
MYE SETT: Videoen Ida Margrethe Andersen Nham lagde, er delt av Nicki Minaj på hennes egen instagram-konto. Den har blitt sett over 1,8 millioner ganger.
 ??  ?? SPESIELT: Ida Margrethe Andersen Nham ko m
SPESIELT: Ida Margrethe Andersen Nham ko m

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway