Grimstad Adressetidende

Setter ikke opp ekstra tribuner

Sitteplass­ene til Jerv-Rosenborg ble raskt revet bort. Selv om interessen for kampen er skyhøy, får ikke klubben lov til å sette opp ekstra tribuner.

- JERV-ROSENBORG

– Det kommer ikke til å bli ekstra tribuner her, når Rosenborg kommer på besøk. Vi kunne ha søkt Norges fotballfor­bund (NFF) om dispensasj­on til å sette opp tribuner til denne kampen, men da er reglemente­t slik at da måtte vi hatt de stående resten av sesongen også, sier daglig leder i Jerv, Rune Jakobsen. Det mener han ville bli for dyrt for klubben, og derfor er det uaktuelt.

– Det ville ikke vaert økonomisk forsvarlig, da det nok ikke blir så mange kamper utover høsten der det er et behov for så mange tribunepla­sser. Dessuten har vi friidrette­n å forholde oss til også, sier han videre.

Satt og ventet

Men at det blir god stemning på Levermyr 9. august, det er det nok ingen tvil om, for det har vaert stor interesse for kampen. Tirsdag ettermidda­g var alle sitteplass-billettene revet bort.

– Billettene forsvant veldig fort, men vi har fremdeles en del ståplasser igjen, selv om de forsvinner jevnt og trutt de også. Jeg lo da vi åpnet salget på mandag klokken tolv, for sju minutter over tolv hadde vi allerede solgt 183 billetter, så det var tydelig at en del folk satt og ventet på det her. Jeg trodde nesten det var noe galt med billettsys­temet, ler Jakobsen.

500 billetter forsvant fredag morgen, da de som har sesongkort, hadde vaert på Jerv-Åsanekampe­n eller er klubbmedle­mmer hadde mulighet til å sikre seg billett. Tirsdag klokken 12 åpnet salget for andre.

Borteplass­ene ikke solgt

For dem som ikke har noe forhold til Jerv, og heller heier på Rosenborg denne dagen, er ikke billettsal­get i gang ennå.

– Vi må høre litt med Rosenborg når de ønsker at vi skal legge ut bortebille­ttene, men de skal få sine 10 prosent, plassene på bortetribu­nen og litt ved siden av der. Vi håper at de som heier på Rosenborg denne dagen kjøper billetter der, men vi vil ikke ha noen Jerv-supportere der. Det er for deres egen sikkerhet, sier Jakobsen.

– Når tror du det blir utsolgt for ståplasser?

– Det er vanskelig å si, men per dags dato er det jo 800–900 plasser igjen. Men når folk får panikk og ser at det bare er noen hundre billetter igjen her, ja da vil plassene forsvinne veldig fort. Og som sagt, det blir ikke mer enn rundt 3600 mennesker innom portene her denne dagen.

 ?? ARKIVFOTO ?? STORKAMP: Folk viser stor interesse for storkampen mellom Jerv og Rosenborg. Hjemmefans­en håper nok på scener som dette ...
ARKIVFOTO STORKAMP: Folk viser stor interesse for storkampen mellom Jerv og Rosenborg. Hjemmefans­en håper nok på scener som dette ...

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway