Grimstad Adressetidende

GRATULASJO­NER

-

85 år

Ruth Mirjam Fosselie, Øde Ugland 21, fyller 85 år 12. juli.

75 år

Vi vil gjerne gratulere bestefar, pappa og ektemann, Harald Johnsen, som fyller 75 år den 11. juli. Maken til sprek 75-åring skal en lete lenge etter. Her går det i joggeturer, vedkløyvin­g, krabbefisk­e, fotball og overnattin­g i telt med barnebarna. Han deler ivrig troen på Jesus i ord og gjerning. Dagen skal feires med familie på Vessøya! Hilsen familien.

60 år

Karl-Heinz Frank Reichert, Moy Moner 54, fyller 60 år 11. juli.

50 ÅR

Min inderlig kjaere, omsorgsful­le, hjelpsomme og allsidige sønn og vår fantastisk snille, gode og kule pappa, Bjørn Fløystad, fyller 50 år onsdag 12. juli! Vi gratulerer deg varmt og roper 3 x 3 Hipp Hipp Hurra! Du stiller alltid opp både for oss og andre, og vi har så veldig mye å takke deg for. Vi gleder oss til å feire deg i Grimstad på selve dagen din, og i oktober drar vi på Middelhavs­cruise! Vi er alle så veldig glad i deg og ønsker deg et fantastisk og spennende år! Varme hilsener og mange go’klemmer fra din mor KlaraGunn og dine 3 barn Felix Th., Stella Mathea og Hermine! Ingunn Meisfjords­kar, Klingremov­eien 73, fyller 40 år 11. juli.

Hipp hurra for Knut Terje Aas som fyller 40 år den 12. juli. Vi gratulerer deg så mye med dagen! Du er verdens beste pappa, ektemann, svigersønn, svoger og onkel, og vi elsker deg herfra til evigheten og tilbake igjen. Du er fantastisk! Store bursdagskl­emmer fra Caroline og Kathrine, Anita og Per Kristian, Elisabeth, Gabriel og Dominic.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway