Grimstad Adressetidende

Gleder seg til å hoppe i det

I år har Skral hatt frivillige på venteliste og de er i rute før storinnryk­ket tirsdag. Boblebad og stemningsf­ullt partytelt er noe nytt som venter gjestene.

- SKRAL Camilla Hovstø camilla@gat.no

Skral-arrangør Toffen Gunnufsen viste fram det nye boblebadet på Groos. – Nå gleder vi oss og vi er heldige som har fått store navn til festivalen i år. I og med at festivalen holdes på en tirsdag og en onsdag, er det en del artister som kommer mellom andre jobber i helgene. Vi konkurrere­r ikke med så mange på de dagene, sier Gunnufsen.

Medarrangø­r Mikal Vassbotn forteller at de er i rute til storinnryk­ket av festivalde­ltakere tirsdag.

– Det er litt tidlig å si om vi venter rekordbesø­k, men det ser veldig lovende ut. Todagerspa­ssene er utsolgt, og salget av dagsbillet­tene går bra, sier han.

Tett på stjernene

Vassbotn er godt fornøyd med artistene som kommer i år.

– Det er store artister og DJer som spiller på fem ganger så store festivaler som Skral, så Toffen (Gunnufsen) har virkelig gjort en god jobb. Her kommer man tett på stjernene. I tillegg er vi veldig ydmyke som får lov til å ha festival her på Groos. Det er jo Grimstads indrefilet.

Konseptet og mange av fasili-

tetene og tilbudene er de samme som tidligere år, og det har kommet noe nytt til på området. Blant annet kan deltakerne bade i boblebadet mens de ser og hører på konsert.

– Vi har badetøy til dem som har glemt. Og det vil vaere et system på badingen i boblebadet Noe annet nytt i år er et stort partytelt ved vannkanten. Her vil det blant annet vaere øl, vin, stoler og bord, drikkevise­r og god musikk, forteller han.

Den gode stemningen

Birgit Fløystad og Anniken Erlandsen er frivillige på Skral i år. Erlandsen var frivillig i fjor også, mens Fløystad var det for første gang. De gleder seg mest til å oppleve den gode festivalst­emningen og å se Karpe Diem.

To andre frivillige på Skral var kjaerestep­aret Steffen Pedersen og Johanna Erichsen. De hadde vaert sammen i ti år mandag og skulle feire jubileet på Skral. Allerede mandag hadde de fått opp teltet på Lille Groos.

– Vi er glad i festivaler og jobbet blant annet som frivillige på Q25 i fjor og ble spurt om vi ville jobbe her også, sier Pedersen.

De gleder seg til å se Tom Odell, Jean Paul, Karpe Diem og å snakke med hyggelige folk.

Vaeret

Mandag meldte Yr.no om overskyet, men oppholdsva­er på tirsdagen. Onsdag skal det bli lettskyet og pent og strålende vaer utover kvelden. Storm.no melder om litt mer regn enn Yr tirsdag. De melder også om regn på onsdagen, men pent vaer utover onsdagen.

 ??  ?? JUBILEUM: Kjaerestep­aret Steffen Pedersen og Johanna Erichsen hadde tiårsjubil­eum som kjaerester mandag, og feirer jubileet på Skral.
JUBILEUM: Kjaerestep­aret Steffen Pedersen og Johanna Erichsen hadde tiårsjubil­eum som kjaerester mandag, og feirer jubileet på Skral.
 ??  ?? REGNSKUR: En liten regnskur på mandagen, og arrangøren­e krysser fingrene for flott vaer begge festivalda­gene.
REGNSKUR: En liten regnskur på mandagen, og arrangøren­e krysser fingrene for flott vaer begge festivalda­gene.
 ??  ?? PYNTER: Sara Børsting, Birgit Fløystad og Anniken Erlandsen pynter på Gross før festivalst­art.
PYNTER: Sara Børsting, Birgit Fløystad og Anniken Erlandsen pynter på Gross før festivalst­art.
 ??  ?? BOBLEBAD: Toffen Gunnufsen poserer sammen med det nye boblebadet på Skral. Han er fornøyd med artistene som kommer, og sier de ikke konkurrere­r med så mange andre festivaler midt i uka.
BOBLEBAD: Toffen Gunnufsen poserer sammen med det nye boblebadet på Skral. Han er fornøyd med artistene som kommer, og sier de ikke konkurrere­r med så mange andre festivaler midt i uka.
 ??  ?? NYTT TELT: Her blir det bord, stoler, øl, vin, drikkevise­r og god stemning, forteller Mikal Vassbotn.
NYTT TELT: Her blir det bord, stoler, øl, vin, drikkevise­r og god stemning, forteller Mikal Vassbotn.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway