Grimstad Adressetidende

Stortrivde­s på Skral

5.000 mennesker var samlet på Groos tirsdag, og flere artister fikk hele Groos til å danse og synge med.

- Camilla Hovstø camilla@gat.no

5.000 festglade mennesker koste seg på Skral tirsdag. Arrangør Mikal Vassbotn ventet minst like mange onsdag kveld. Det er han strålende fornøyd med.

Arrangør Mikal Vassbotn er svaert fornøyd med festivalen.

– Vi har fått positive tilbakemel­dinger, både fra artistene, publikum, frivillige og ansatte koste seg. Det er rart å jobbe 365 dager med festivalen, og plutselig stå midt oppi det, sier Vassbotn. Personlig syntes han Jean Paul var tirsdagens høydepunkt.

Fikk folk til å danse

– Han lagde vanvittig god stemning og fikk publikum til å danse, sier Skral-arrangøren.

Onsdag hadde de forhåndsso­lgt 25 prosent flere billetter enn tirsdagen. Tirsdag var det i overkant av 5.000 festivalde­ltakere på Groos. Da Adressa gikk i trykken onsdag ettermidda­g, regnet Vassbotn med at det ville bli omtrent 6.000 deltakere på festivalen i løpet av onsdagen.

Han takker kommunen, alle sponsorer, frivillige og ansatte.

Tyveri og ufin oppførsel

Politiet hadde også nok å gjøre på Groos tirsdag.

– Vi pågrep to gutter på 14 og 19 år for mindre tyveri i et partytelt utenfor festivalom­rådet. Yngstemann ble overlatt til verge, forteller Halvor Øymoen forteller politiover­betjent ved Grimstad politistas­jon.

De to skal ha stjålet en iPad, kake og vin. Tyveriet ble meldt litt før halv elleve tirsdag kveld.

– Ellers har vi bortvist noen på grunn av fyll og ufin oppførsel. Minst seks ble bortvist fra Groos tirsdag. En del ble tatt for besittelse og bruk av hasj, Det har ikke vaert ikke de store sakene, og det er nok som en kan forvente på en festival, sier han.

 ??  ??
 ??  ?? SYDVESTER: Ida Charlotte Jensen, Dennis Kristianse­n og Camilla Mo hadde på seg gule sydvester på Skral for letter å kunne finne hverandre i folkemengd­en. – Iti
SYDVESTER: Ida Charlotte Jensen, Dennis Kristianse­n og Camilla Mo hadde på seg gule sydvester på Skral for letter å kunne finne hverandre i folkemengd­en. – Iti
 ??  ?? JACUZZI: Isak H ovde koste seg i jacuzzien på Skral. - Det var godt og varmt, sier han.
JACUZZI: Isak H ovde koste seg i jacuzzien på Skral. - Det var godt og varmt, sier han.
 ??  ?? GLEDE: Det var mange brede smil og se blant publikum på Groos.
GLEDE: Det var mange brede smil og se blant publikum på Groos.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway