Grimstad Adressetidende

Nå kan du kjøpe blomster i sentrum igjen

Kenza i byen og Kreativ blomsterde­sign på Bergemoen har inngått et samarbeid, slik at det nok en gang er mulig å kjøpe blomster midt i gågata.

- Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

– Jeg tror det er veldig mange som har savnet det å kunne kjøpe blomster i sentrum, sier Åse Vigre, som tidligere drev butikk i Storgata, men som valgte å flytte butikkvirk­somheten til Bergemoen for noen år tilbake.

Selv om det er blomsterbu­tikk på Oddensente­ret, mener hun at det er mange som ønsker å handle blomster i byen også.

Gammel plan

Da Vigre avsluttet butikkvirk­somheten sin i lokalene som i dag brukes av Sparebank 1, hadde hun planer om å få til et samarbeid med en av butikkene i sentrum, slik at det skulle bli mulig å handle blomster her likevel. Men slik ble det ikke, ikke før nå.

– Tanken ble lagt på is, da folk jeg pratet med ikke var helt modne for det der og da. Jeg er veldig glad for at vi nå har fått til et samarbeid med Kenza, som jeg mener har den aller fineste butikken i hele gågata, sier Vigre.

Tett samarbeid

Denne uken fikk de på plass en liten blomsterde­l i butikken som drives i det nest eldste huset i Grimstad, på Bietorvet. Ferdige buketter og bunter av roser er noe av det du kan få kjøpt på Kenza, som har investert i kjøleskap som de har på lageret, slik at blomstene kan bli satt på kjøl om natten og holde seg friske og flotte.

– Vi vil jo ha et veldig tett samarbeid med Åse og de på Kreativ blomsterde­sign, slik at vi kan ta imot og formidle ting kundene ønsker. Vi tror dette blir veldig bra, sier Solfrid Sandkleiv.

– Hvorfor ble det akkurat blomsterav­deling hos Kenza?

–Jeg synes jo denne butikken er veldig fin, og så passer blomster veldig fint inn med det som de allerede selger her. Det kan vaere vanskelig å finne gaver til folk, og da kan blomster, og noe av det andre de selger her, som krydder, te, godteri eller flotte vaser bli til en veldig flott gave, sier Vigre.

Salget av blomster på Kenza startet tirsdag.

 ??  ?? SAMARBEID: Solfrid Sandkleiv, i butikken Kenza, og Åse V. Vigre fra Kreativ blomsterde­sign har inngått et samarbeid. Nå får man kjøpt blomster midt i byen igjen.
SAMARBEID: Solfrid Sandkleiv, i butikken Kenza, og Åse V. Vigre fra Kreativ blomsterde­sign har inngått et samarbeid. Nå får man kjøpt blomster midt i byen igjen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway