Grimstad Adressetidende

Milepaeler for svømmerne

Årets langbane-NM er over for landets beste svømmere. Av utøverne i Trondheim fant vi fire med tilknytnin­g til Grimstad svømmeklub­b.

- SVØMMING Åslaug Iversen

Theodor Bernstein kommer egentlig fra Arendal, men har den siste tiden valgt å svømme for Grimstad Svømmeklub­b. Han er født i 2002, og har kommet inn i eliten det siste året.

Han deltok i juniorklas­sen, og dette var hans aller første NM. På 50 meter butterfly ble det en 28. plass. Tiden hans var svaert god, og han satte ny personlig rekord. Han svømte også 50 meter fri, og her ble det en 32. plass på Theodor Bernstein,

Best i Agder noensinne

Senior-svømmeren Torbjørn Udjus har de siste årene valgt å ikke konkurrere for Grimstad svømmeklub­b, da han har bodd i Oslo. Tidligere har han svømt for Lambertset­er, men nå har han valgt å svømme for Oslo IL.

Han deltok på fire øvelser, pluss stafett.

På 50 meter bryst ble det en 11. plass, det samme gjorde det på 100 meter bryst.

På 100 meter fri ble det en 8. plass, og på 50 meter fri hadde han også den åttende beste tiden. I finalen klinket han likevel litt mer til, og svømte seg opp til en 7. plass. I finalen kom

Nora Naessen har svømt for Grimstad Svømmeklub­b i en del år, men svømmer nå for Team Sør/KSA. Hun deltok i juniorklas­sen på 200 meter fri, hvor hun tok en 20. plass. På 400 meter fri ble det en 20. plass, og på 50 meter bryst ble det en 29. plass.

På 50 meter butterfly ble det en 46. plass og på 1.500 meter fri ble det en 8. plass. Hun svømte 1.500 meteren i direkte finale og svømte på tiden 18.30,58. Dette var hennes første finale noensinne.

På 400 meter fri ble det ny personlig rekord i langbane på over fire sekunder. 1500 meteren gjennomfør­te hun med stil og hadde litt krefter til en liten spurt på de siste 50 meterne.

Nora Naessen deltok også på stafetter for Team Sør. Her var Team Sør i medaljekam­pen på 4x100 meter medley, men laget ble disket.

Junior og senior

Juni Helene Iversen Refstie svømmer nå for Varodd svømmeklub­b, og hun deltok i juniorklas­sen på øvelsene 50 meter fri hvor det ble en 34. plass, og på 100 meter fri hvor hun endte på 25. plass.

I tillegg deltok hun på to seniorstaf­etter og to juniorstaf­etter. På 4x100 meter medley for seniorer ble Varodd sitt lag nummer 15. Juni svømte rygg på stafetten.

 ?? FOTO: DIDRIK SØRENSEN ?? AGDER: Her er noen av utøverne fra Agder. Svømmerne som har tilknytnin­g til Grimstad svømmeklub­b er t.v. Torbjørn Udjus og ved siden av han Theodor Bernstein. Nummer to f.h er Nora Naessen, mens Juni Helene Iversen Refstie er nummer tre f.h.
FOTO: DIDRIK SØRENSEN AGDER: Her er noen av utøverne fra Agder. Svømmerne som har tilknytnin­g til Grimstad svømmeklub­b er t.v. Torbjørn Udjus og ved siden av han Theodor Bernstein. Nummer to f.h er Nora Naessen, mens Juni Helene Iversen Refstie er nummer tre f.h.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway