Grimstad Adressetidende

Hortin tror på en bedre høstsesong

Express har forsterket stallen sin i sommerpaus­en, og nå tror Express-treneren på en langt bedre høstsesong.

- EXPRESS Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

– Allerede i de siste kampene før hvilen så så man jo at vi er på rett vei, og med de forsterkni­ngene vi har fått er jeg helt sikker på at vi vil plukke mer poeng, sier Express-trener Mattias Hortin.

Etter at lagene tok ferie har Express sikret seg flere dyktige spillere. Nhuti A. Tran kom fra Øyestad, mens Steinar Berås. Kee Deeku, og Ole Marius Håbestad alle kom fra Arendal fotball. De to sistnevnte er i karantene ut juli, mens de to andre er spilleklar­e allerede til søndag.

– Kee og Steinar er spilleklar­e, og selv om Steinar har slitt med en skade tror jeg vi får han klar til søndagens kamp. Alle disse fire spillerne er gode forsterkni­nger for oss. De høyner nivået vårt både på trening, men også i kamp. I tillegg er de veldig bra gutter også, som er fine å ha i gruppen, sier Hortin.

Morgenøkte­r

Denne uken har laget kjørt morgentren­inger, og det har vaert suksess, ifølge treneren.

– Det har vaert helt glimrende. Det er deilig å ha resten av dagen fri. Ellers virker det som om guttene har gjort jobben sin i de to ukene de hadde fri. De kom godt forberedt tilbake på fellestren­ingene, sier han.

– Hva har vaert viktig å jobbe med for dere nå disse dagene, med tanke på hvordan vårsesonge­n var, og den tabellsitu­asjonen dere er i?

– Det har handlet om å få helheten mye bedre. Vi har jobbet med å få et bedre og tryggere forsvarssp­ill, og samtidig bli flinkere og mer effektive i angrepsspi­llet vårt, sier han.

Hossainy ute av spill

Ali Hossainy tråkket over på onsdagens trening, og vil ikke vaere tilgjengel­ig til høstsesong­ens første kamp, borte mot Pors på søndag.

– Det var synd med Ali, og vi har heller ikke Kee og Ole Marius klare til denne kampen, samt at noen fremdeles er på ferie. Likevel stiller vi med en solid og god tropp, sier treneren.

Pors er motstander i søndagens kamp på Pors stadion. Laget ligger på 3. plass på tabellen, og Hortin venter en beintøff kamp.

– Vi spilte mot dem i en treningska­mp i vinter, og det er et veldig sterkt lag vi møter. Det blir en veldig tøff oppgave for oss, men vi har troen på det vi gjør, og håper å kunne bite godt fra oss, sier han.

Express ligger i øyeblikket på 12. plass, og nedrykkspl­ass i sin avdeling i Norsk Tipping-ligaen. Treneren håper og tror på at de ikke skal ligge der når sesongen er over, han tror på klatring.

– Det tenker jeg absolutt. Det føles som vi er på rett vei, så det er bare å jobbe på videre, så tror jeg det her vil bli bra, sier han. Det er per dags dato seks poeng opp til sikker plass for Express.

 ??  ?? GODE ØKTER: Mattias Hortin har kjørt treningsøk­tene med guttene på dagtid denne uken. Her fra tirsdagens økt.
GODE ØKTER: Mattias Hortin har kjørt treningsøk­tene med guttene på dagtid denne uken. Her fra tirsdagens økt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway