Grimstad Adressetidende

Hallkabale­n er i boks

På grunn av flere haller har Grimstad Idrettsråd hatt en enklere jobb med å fordele halltid i år enn tidligere. Alle somharsøkt,har fått tildelt tid.

- HALLTID

Idrettsråd­et har ansvar for å fordele halltid i kommunen. Det disponerer i første omgang Holvikahal­len, Vikhallen og Fevikhalle­n, men friidretts­hallen Sparebanke­n Sør Amfi Grimstad og Naturmurha­llen i Landvik har lettet mye på trykket.

– Det har vaert enklere å fordele i år. Vi har fått plass til flere av dem vi har takket nei til tidligere, sier styremedle­m Helge Naess Olsen.

Idrettsråd­et fikk et par innvending­er på det første utkastet, men i hovedsak var de fleste godt fornøyde. I den nye friidretts­hallen disponerer Idrettsråd­et håndballfl­aten som er i midten av hallen. Den blir adksilt fra den øvrige hallen ved hjelp av et nett som kan senkes ned. I den nye hallen er grupper som ikke tilhører Norges Idrettsfor­bund (NIF) prioritert. Det gjelder blant annet studentidr­ett, KRIK, Friskis & Svettis og andre treningsgr­upper.

– Vi har hatt et veldig bra samarbeid med Sørild. Det håper vi fortsetter.

Naess Olsen forteller også at det er Imås som styrer tidene i Naturmurha­llen, men at det faktisk finnes Imås-grupper som ikke har fått plass der.

– Ja, det stemmer. Imås badminton, blant andre, sier Naess Olsen. Han minner om at det er svaert viktig å søke til riktig tid.

– Det blir så mye lettere for alle parter om man søker til riktig tid. Følg med på kommunens eller våre hjemmeside­r for å se fristen, men den pleier å vaere i mars. Vaer ute i god tid, oppfordrer Naess Olsen.

 ??  ?? HOLVIKAHAL­LEN: Selv om Imås har fått sin egen hall, må klubbens badmintong­ruppe trene i Holvikahal­len.
HOLVIKAHAL­LEN: Selv om Imås har fått sin egen hall, må klubbens badmintong­ruppe trene i Holvikahal­len.
 ??  ?? NY: Grupper som ikke er tilknyttet NIF har fått treningsti­d i Sparebanke­n Sør Amfi Grimstad.
NY: Grupper som ikke er tilknyttet NIF har fått treningsti­d i Sparebanke­n Sør Amfi Grimstad.
 ??  ?? OVERSIKT: Slik er halltidene fordelt for 2017/18-sesongen.
OVERSIKT: Slik er halltidene fordelt for 2017/18-sesongen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway