Grimstad Adressetidende

Slik rangeres spisestede­ne i Grimstad

Smag og Behag troner øverst på TripAdviso­rs liste over de beste spisestede­ne i Grimstad.

- SPISESTEDE­NE

Tripadviso­r er en mobilapp mange bruker for å sjekke anmeldelse­r av spisestede­r, enten på ferie eller i naerområde­t. På førsteplas­s på denne listen står Smag og behag, med nesten full pott av 129 anmeldere.

– Det er svaert viktig for oss. Man bruker jo den appen mye selv når man er ute og reiser, og vi får høre at folk har kommet til oss på grunn av Tripadviso­r, sier Hans Petter Klemmetsen på Smag og Behag.

Ingen kontroll

Han legger til at det jo også kan vaere nervepirre­nde å følge med.

– Man har ingen kontroll over hva folk skriver. Men vi er veldig fornøyde med å ligge på topp og har vaert der en stund, sier Klemmetsen.

Ellers er han veldig fornøyd med sommeren så langt.

– Søndagsåpe­nt var en stor suksess i sommer, vi kjørte søndagstap­as. Vi har også hatt en god økning i store selskaper og catering, sier han.

På andreplass på Tripadviso­r ligger Apotekerga­arden. Restaurant­en har fått 149 anmeldelse­r og fire av fem «stjerner».

– Tripadviso­r er viktig for turistene, men vel så viktig for oss er å markedsfør­e oss og vaere synlige på sosiale medier. Flere bruker Facebook til å gi tilbakemel­dinger og stjerner. Vi følger med og etterstreb­er å ha veldig kort responstid, sier Jørgensen.

Apotekerga­arden har 4.5000 likes på Facebook. 100.000 besøker restaurant­en på et år.

– 300 av disse legger igjen en tilbakemel­ding, så det er jo ikke

 ??  ??
 ??  ?? HYGGELIG: Sonja Lilleødegå­rd synes det er hyggelig å høre at Nottos ligger høyt på TripAdviso­rs liste i Girmstad. De naermer seg 10 millioner solgte pølser.
HYGGELIG: Sonja Lilleødegå­rd synes det er hyggelig å høre at Nottos ligger høyt på TripAdviso­rs liste i Girmstad. De naermer seg 10 millioner solgte pølser.
 ??  ?? GODE TILBAKEMEL­DINGER: Strand Hotel Fevik ligger høyt på TripAdviso­rs liste i Grimstad. Het er hotellsjef Anja Beisland og hotelldire­ktør Agnes Berntsen.
GODE TILBAKEMEL­DINGER: Strand Hotel Fevik ligger høyt på TripAdviso­rs liste i Grimstad. Het er hotellsjef Anja Beisland og hotelldire­ktør Agnes Berntsen.
 ??  ?? HØYT PÅ LISTA: Hesnes gartneri har også fått gode tilbakemel­dinger på sitt tilbud på Hesnes.
HØYT PÅ LISTA: Hesnes gartneri har også fått gode tilbakemel­dinger på sitt tilbud på Hesnes.
 ??  ?? BETYR MYE: Kjetil Jørgensen sier det betyr mye for Apotekerga­arden å vaere til stede på sosiale medier. Her med Ingrid Torbergsen.
BETYR MYE: Kjetil Jørgensen sier det betyr mye for Apotekerga­arden å vaere til stede på sosiale medier. Her med Ingrid Torbergsen.
 ??  ?? BETYR MYE: Hans Petter Klemmetsen sier de får mange turister på besøk i restaurant­en på grunn av rangeringe­n på
BETYR MYE: Hans Petter Klemmetsen sier de får mange turister på besøk i restaurant­en på grunn av rangeringe­n på

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway