Grimstad Adressetidende

Takket Danso for hjelpen

David Akintola var dagens mann på Levermyr etter sine to scoringer mot Fredriksta­d søndag kveld. Nå gleder han seg til kampen mot Rosenborg.

- JERV

– Nå er jeg veldig glad! Vi spilte bra som lag, og i dag var vi gode. Danso er også en god venn for meg, og i dag fikk jeg god hjelp fra han. Det er en stund siden mine forrige scoringer, så det var veldig moro med to mål, sier Akintola etter en tur i garderoben da kampen ble blåst av. Der ble det høye gledesbrøl sammen med hele trenerappa­ratet.

– Og onsdag er det en stor kamp, den gleder vi oss til alle sammen, sier Akintola.

Viktige poeng

Også trener Arne Sandstø var en fornøyd mann etter tre viktige poeng.

– Ja, dette er vi veldig fornøyd med. Det er viktig å ta tre poeng i disse dager. Det er moro for alle spillere å score, men Akintola har ikke vaert spiss så ofte før, og da er jeg glad for at han benytter seg av tilliten han fikk i dag, sier Sandstø.

Om Jervs nysignerin­g, Idé Gomes, som kom utpå det siste kvarteret, har Sandstø følgende å si om:

– Han viser at han har blikk og steg for å spille, og han blir nok enda bedre når vi ligger høyt på banen, sier Sandstø.

Et skår i seiersgled­en søndag var Brice Wembangomo, som ble sendt ut med skade, og har mest sannsynlig pådratt seg en hjerneryst­else.

Fullt mulig å skape noe

Etter søndagens kamp, ser Jerv nå fram mot onsdagens møte med Rosenborg.

– Nå er det viktig å restituere seg, for å vaere klare til å møte Rosenborg. Vi må stå imot den fysiske biten, der er Rosenborg langt fremme. Men ellers er det fullt mulig for oss å skape noe mot Rosenborg også, sier Sandstø.

Også daglig leder i Jerv, Rune Jakobsen, var godt fornøyd etter søndagens seier.

– Dette var en viktig seier, det er fremdeles ikke gitt at vi klarer å holde oss i divisjonen. Men nå fikk vi tre poeng, og Fredriksta­d null, sier Jakobsen.

Det er et tett program for Jerv i disse dager, med fem kamper på to uker. Fredriksta­d søndag, Rosenborg onsdag, Kongsvinge­r søndag, Arendal onsdag og Elevrum neste søndag igjen. Det liker Jakobsen godt.

– Det er det som er gøy, og når det er god flyt i laget er det bra at kampene kommer tett. Denne seieren gir også selvtillit inn mot kampen mot Rosenborg. Eneste skår i gleden nå er Brice, vi håper at det går bra med ham, sier han.

 ??  ??
 ??  ?? GOD HJELP: David Akintola (t.v.) fikk hjelp av sin gode venn Erixon Danso på banen.
GOD HJELP: David Akintola (t.v.) fikk hjelp av sin gode venn Erixon Danso på banen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway