Grimstad Adressetidende

– En tung busstur hjem

Express maktet ikke å følge opp den gode kampen mot Madla forrige serierunde. I stedet ble det 0-4-tap mot Viking 2 og en lang busstur hjem.

- REGIONSLIG­AEN Øystein Bjerkestra­nd

Mot Madla viste Express at de har noe å gjøre i 3. divisjon også neste sesong, men Fevik-laget kom raskt ned på jorda. Etter fire mål av Viking 2-spiller Liban Ali Abdi ble Express sendt hjem til Grimstad med 0-4 i bagasjen på lørdag.

– Det ble en kjedelig busstur hjem, det er helt sikkert, sier Jan Erik Stiansen, som tar ansvar som hovedtrene­r fram til en fast løsning er på plass.

– Det er ikke så mye positivt å si. Jeg synes det er rart at vi spiller så bra forrige kamp og faller gjennom nå, sier Stiansen.

Forrige serierunde ble det 4-4 mot Madla, men Express ledet 3-0 og burde hatt tre poeng. Mot Viking 2 var det en svak førsteomga­ng som ødela mye.

Fremdeles sist

– Vi spilte forferdeli­g i første omgang. Vi hadde stor strekk i laget, samtidig som vi løp og snakket for lite. I pausen bestemte vi oss for å ta ansvar, men i stedet fikk vi et billig straffespa­rk imot like etter hvilen. Det ødelegger naturligvi­s mye, sier vikartrene­ren.

Med null poeng mot Viking 2 står Express fremdeles bokført med ni poeng etter 16 serierunde­r. Opp til trygg plass skiller det åtte poeng.

– Vi har ikke gitt opp. Det er ti kamper og 30 poeng å kjempe om. Heldigvis tapte de andre lagene i bunnen, så tabellen er uforandret rundt oss. Nå tar vi en kamp av gangen uten å tenke konsekvens­er, sier Stiansen.

Trener

Det er likevel ikke tvil om at det gnager på laget at det ikke har kommet på plass en fast hovedtrene­r etter at Matthias Hortin trakk seg på grunn av misnøye i spillergru­ppa.

Adressa vet at laget har hatt et nytt ansikt på de siste øktene, men at problemer rundt det formelle gjør at han ikke kan sitte på benken under kamp.

 ?? FOTO: ARKIV ?? TUNGT: Express fikk det ikke til å stemme mot Viking 2.
FOTO: ARKIV TUNGT: Express fikk det ikke til å stemme mot Viking 2.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway