Grimstad Adressetidende

– En vond opplevelse

Jerv kom ned på jorda igjen mot Kongsvinge­r etter oppturen den siste tiden. Søndag kveld ble de gule knust 6-1 på Gjemselund.

- OBOS-LIGAEN Martin Haugen

Hjemmelage­t startet best på Gjemselund, og ledet 2-0 før Jerv fikk summet seg. David Akintola takket for fornyet tillit på spissplass med nok et mål. Redusering­en ble imidlertid bare et lite plaster på såret, for Kongsvinge­r slo knallhardt tilbake.

Før pause la de på til 3-1, og da Jerv jaget ny redusering etter hvilen, økte de til 4-1, 5-1 og 6-1, den siste scoringen en ydmykende lobb over Øyvind Knutsen i Jervs mål.

Samtidig gikk det ikke bedre for Jervs neste motstander. Arendal tapte nemlig hele 0-4 hjemme for Strømmen. Lagene møtes til lokaloppgj­ør på Levermyr onsdag kveld.

Snart ny storkamp

Det var en skuffet Jerv-trener som tok telefonen da Adressa ringte etter kampen.

– Det er en vond opplevelse å tape så mye. Vi klarer ikke å hente oss godt nok inn igjen etter kampen på onsdag, har ikke nok energi. Kongsvinge­r ser mye friskere ut. Vi evner ikke å stenge rommene, og vi flytter ikke beina fort nok. Vi har ikke tempo nok i beina til å skape mer enn det lille vi gjør, sier Arne Sandstø.

– Det var først og fremst kreftene det skortet på?

– Ja, vi har hatt to gode prestasjon­er mot Fredriksta­d og Rosenborg, hvor vi flyttet beina bra. Det var vi ikke i naerheten av i dag.

– Hva får dette å si for Arendal-kampen?

– Vi må få kroppene i gang. Vi har kjørt rolige dager og variasjon. Nå må vi vaere enda mer nøye, ikke bare med kroppen, men hodet må også vaere skrudd godt nok til. Det var det dessverre ikke i dag, sier treneren.

Langt opp

Null poeng betydde også at Jerv falt én plass på tabellen. Det er likevel en god luke ned til nedrykk (sju poeng), men det er nesten like langt opp til eliteserie­kvalik (fem poeng).

Med seks mål i sekken mot Kongsvinge­r er Jerv nå det lage i ligaen som slipper inn tredje flest mål. Med 32 innslupne er det kun de to siste lagene, Elverum og Arendal, som slipper inn mer med henholdvis 37 og 40.

 ?? FOTO: ARKIV ?? TAP: Det gjør vondt å tape fotballkam­per. Spesielt med tennissifr­ene man opplevde mot Kongsvinge­r.
FOTO: ARKIV TAP: Det gjør vondt å tape fotballkam­per. Spesielt med tennissifr­ene man opplevde mot Kongsvinge­r.
 ??  ?? SLITNE: Arne Sandstø ser fram mot lokaloppgj­ør mot Arendal.
SLITNE: Arne Sandstø ser fram mot lokaloppgj­ør mot Arendal.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway