Grimstad Adressetidende

Jerv-gutter på jobb for Arendal

Torbjørn Sigmond Selås, Fredrik Nett, Terje Henriksen, Arve Seland og Thomas Seland har alle en bakgrunn i Jerv. Onsdag sitter de på Levermyr og håper på tap for de gule og blå.

- OBOS-LIGAEN b Øystein Bjerkestra­nd vikar@gat.no

Arendal sliter i bunn av 1. divisjon. Søndagens 0-3-tap mot Strømmen gjorde ikke saken bedre. Onsdag kommer naboen i øst på besøk til Levermyr og Jerv, og på benken har de flere som kjenner byen og stadion ekstra godt.

Sigmond Selås og Nett jobber som fysioterap­euter, mens Henriksen og far og sønn Seland har trenerroll­er i klubben. Alle har fått sjansen for Jervs A-lag opp gjennom tiden, fysioterap­eutene riktignok kun i treningska­mp, men både Henriksen og Seland har tresifret kamper i Jerv-trøya.

Første gang

Mens blant andre Seland har spilt mot Jerv ved flere anledninge­r, blir det en ny opplevelse for andre. Både Nett og Henriksen startet i klubben foran 2017-sesongen.

– Det blir min første kamp på Levermyr hvor jeg skal spille mot Jerv, så det blir jo rart. Det er klart at hjertet ligger i Jerv, det vil det alltid gjøre, men jeg har en jobb i Arendal som jeg forholder meg profesjone­ll til, sier Henriksen.

– Jeg håper jo alltid at Jerv gjør det best mulig, samtidig ønsker jeg å gjøre jobben min. I en perfekt verden hadde begge fått tre poeng, fortsetter den tidligere sisteskans­en.

– Jeg heier fortsatt på Jerv og er stolt over prestasjon­ene de har levert de siste to årene. Men nå jobber jeg i Arendal og har daglig kontakt med gjengen der. Så på onsdag heier jeg på Arendal, fastslår Nett, som får støtte av fysiokolle­gaen:

– Det blir veldig spesielt i og med jeg omtrent har vokst opp på Levermyr. Det blir spennende å se om min far vil anerkjenne meg før og under kamp, ler Sigmond Selås.

Seland-tips

Arve Seland har vaert på disse kampene noen ganger tidligere, både som spiller og trener. Han har følgende tips til de nyankomne:

– Man har en jobb og da er det viktigste at man er profesjone­ll. Det er alltid spesielt å komme til Levermyr, for man møter blant annet mange gamle kjente, men til sjuende og sist handler det om å gjøre jobben, sier Seland. – Hva tror du om kampen? – Jerv har hatt et tøft program, og det merkes nok, men samtidig har Jerv prestert bedre enn oss. Vi må helt enkelt vinne for å holde følge.

Spillere fra Jerv

I tillegg til de fem i støtteappa­ratet, er den et solid knippe spillere som har vaert innom Jerv de siste årene. Dejan Corovic,

Willy Pepa og Tobias Olsvik for å nevne noen. 19 år gamle Lars Kilen er imidlertid den eneste Grimstad-gutten som spiller i Arendal.

– Dette visste jeg ikke. Det gjør jo kampen ekstra interessan­t, sier Arendal-spiss Peter Wiik-Kovacs.

– Det blir helt sikkert et tema på treningene fram til kampen, fortsetter han.

Ifølge Jervs daglige leder var det 400-500 sitteplass­er igjen mandag ettermidda­g.

– Vi har iallfall en ambisjon om å fylle opp alle setene. Det kommer bestilling­er jevnt og trutt nå, sier Rune Jakobsen.

 ?? FOTO: JAN ESPEN TORVILDSEN ?? TRENER: Terje Henriksen er blant Jervs største keeperhelt­er. Nå jobber han for Arendal.
FOTO: JAN ESPEN TORVILDSEN TRENER: Terje Henriksen er blant Jervs største keeperhelt­er. Nå jobber han for Arendal.
 ??  ?? JERV: Både Torbjørn Sigmond Selås og Fredrik Nett har så vidt fått prøve seg på Jerv
JERV: Både Torbjørn Sigmond Selås og Fredrik Nett har så vidt fått prøve seg på Jerv

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway