Grimstad Adressetidende

– Stikk i strid med vedtaket

Knut A. Dyvik mener grønt lys for Grimstad bådsenters plan vil stride mot vedtaket om en bred folkelig prosess om Gundershol­men.

- TEKNISK UTVALG

Dyvik har engasjert seg sterkt i diskusjone­n om hva som skal skje med Gundershol­men. I mai vedtok kommunesty­ret at det skal settes i gang en prosess med bred folkelig deltagelse for å avgjøre hvordan Gundershol­men skal utvikles. I forbindels­e med at planforsla­get for Ytre Odden (område NT4.1) ble behandlet i teknisk utvalg denne uken, tok Dyvik kontakt med utvalget og advarte dem mot å si ja til den planlagte utbygginge­n, og minnet om kommunesty­rets vedtak 2. mai.

– Utbygging av en del av dette området med leilighete­r vil vaere stikk i strid med dette vedtaket, skriver han en epost til utvalget.

Da utvalget diskuterte saken, kommentert­e de engasjemen­tet rundt saken generelt og Dyviks kritikk spesielt.

– Da disse planene kom til behandling første gang, var det ingen protester. Når det kommer til sluttbehan­dling, er det masse protester, sa Anne Merete Holmberg (Ap).

– Jeg stusser også over at det er motstand nå, for planen har vaert lik hele tiden. Tegningene ble presentert i avisa lenge før det kom opp som en sak, fordi de presentert­e planene i formannska­pet, sa Beate Skretting (H), som avviste at planen for bådsentere­ts tomt har sammenheng med vedtaket om Gundershol­men.

– Jeg synes ikke det skal slås opp i Grimstad Adressetid­ende at vi har gått mot vårt eget vedtak, for det er to forskjelli­ge områder, sa hun.

Les også et leserinnle­gg om temaet av Knut A. Dyvik på side 32.

 ??  ?? ENGASJERT: Knut A. Dyvik har engasjert seg i Grundersho­lmens fremtid, og mener politikern­e ikke kan si ja til utbygging på Grimstad bådsenters tomt uten videre.
ENGASJERT: Knut A. Dyvik har engasjert seg i Grundersho­lmens fremtid, og mener politikern­e ikke kan si ja til utbygging på Grimstad bådsenters tomt uten videre.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway