Grimstad Adressetidende

Pågrep to etter antatt knivtrusse­l

To menn av utenlandsk opprinnels­e på 18 og 20 år ble pågrepet etter at de skal ha jaget en mann gjennom Storgaten med kniv sent søndag kveld.

- POLITI red@gat.no

To unge menn ble pågrepet i en politiaksj­on i Storgaten søndag kveld

Hendelsen skal ha funnet sted i 21-tiden søndag kveld, og vitner meldte inn at to menn jaget en annen mann gjennom Storgaten og ned Juskestred­et med noe vitnet mente var en kniv.

Flere politipatr­uljer var allerede i Grimstad på jakt etter en bil som skulle stoppes, og rykket ut til sentrum med to uniformert­e og en sivil politibil. Kort tid etter var to personer pågrepet.

Fornaermed­e ikke funnet

– Jeg kan bekrefte at det er to personer som er pågrepet, mistenkt for å ha jaget en tredjepers­on med kniv gjennom sentrum, forteller innsatsled­er Bernt Byklum Bjerke ved Arendal politistas­jon på stedet.

Etter hva Adressa erfarer skal også vitner på stedet ha oppfattet hendelsen som truede, og flere vitner på stedet forteller at en mann forsøkte å true til seg røyk med en penn.

– Vi har ikke fått tak i vedkommend­e som skal ha blitt jaget, og vil nå forsøke å få tak i vedkommend­e og samtidig avhøre vitner til hendelsen, legger Bjerke til mens hans kolleger lette etter en kniv. Uten resultater.

Ransaket søppeldunk­er

Flere polititjen­estemenn snakket også med ansatte ved kiosker, utesteder og serverings­steder i området Storgaten og Juskestred­et. Politiet gjorde også funn i en søppeldunk på ett av stedene.

– Jeg kan ikke kommentere hva som eventuelt er gjort av funn. Det dere så vi tok med oss, ønsker jeg ikke å si noe om nå. Det er fortsatt tidlig i etterforsk­ningen og vi har en del som må følges opp, er alt innsatsled­er Bjerke vil si om saken.

Adressa er kjent med at to personer skal ha sittet innen på en kiosk og diskutert via telefon, før de forsvant fra stedet. Kort tid senere fikk politiet meldingen om en mann som ble jaget med det som skal ha vaert kniv.

 ??  ??
 ??  ?? TO PATRJULJER: To uniformert­e og en sivil politibil rykket ut til meldingen om at to menn jaget en annen mann gjennom Grimstad sentrum med kniv.
TO PATRJULJER: To uniformert­e og en sivil politibil rykket ut til meldingen om at to menn jaget en annen mann gjennom Grimstad sentrum med kniv.
 ??  ?? FUNN: Politiets tok beslag i ting de fant i en søppeldunk i Storgaten, ikke langt fra der en mann skal ha blitt jaget med en kniv.
FUNN: Politiets tok beslag i ting de fant i en søppeldunk i Storgaten, ikke langt fra der en mann skal ha blitt jaget med en kniv.
 ??  ?? TATT: Her pågriper politiet den ene av de to mennene. Ettersom de er pågrepet, får de automatisk status som siktet i saken.
TATT: Her pågriper politiet den ene av de to mennene. Ettersom de er pågrepet, får de automatisk status som siktet i saken.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway