Grimstad Adressetidende

– Flytt fargefesti­valen

Jan Ove Fedde har tidligere skrevet kritiske innlegg om Color Festival. Nå mener han det bør bli slutt på å grise ned gater, hus, biler og båter.

- DEBATT

Lesernes mening: Jeg har de to siste årene kritisert denne festivalen, og jeg tror med rette etter årets festival.

Hvorfor i all verden skal vi grise ned gater, hus, hekker, båter og ikke minst biler for at vi skal få et naerere forhold til studentene? Det må jo finnes en annen måte å gjøre det på.

For eksempel ved å arrangere en bryggedans, fest på Bluebox eller rett å slett en eller annen form for sammenkoms­t.

Det at studentene og også en del av byens befolkning vil grise seg til med pulver av ukjent opphav, er helt ok for meg, men ikke utenfor huset mitt og ikke i byens naerhet.

Omdetpå død og liv skal arrangeres en slik fargefesti­val igjen, så arranger den ute på universite­tets område og la de av byens befolkning som vil ha en naerere kontakt med farge og studenter komme ut dit.

Så kan studenter og laerere slite med farge på gulvet og klaer i dager fremover.

Se hvordan byen ser ut etter tre dager. All asfalt fra Kiwi i Groo- seveien ned til krysset Nygaten/ Storgaten er grønn. Det samme er store deler av hage gjerder, grunnmurer og biler som har stått parkert der siden lørdag.

Nå må snart de som styrer (les administra­sjonen på rådhuset) ta affaere og få stoppet dette griseriet en gang for alle.

Jeg er ikke alene om å vaere imot denne festivalen. Skulle ønske at Adressa kunne lage en avstemming hvor folk kunne skrive for eller imot.

I alle fall, ikke mye pent rundt i byen lenger om en ikke er fargeblind da.

Tagging er forbudt, men noe av det er mye penere enn all denne fargen.

På meg virker det som fargestoff­et som ble brukt i år, er av en helt annen kvalitet enn tidligere.

Ha en fargerik dag.

 ??  ?? FLYTTE: Color Festival bør flyttes til campus-området, mener Jan Ove Fedde i dette innlegget. Bildet er fra lørdagens festival.
FLYTTE: Color Festival bør flyttes til campus-området, mener Jan Ove Fedde i dette innlegget. Bildet er fra lørdagens festival.
 ??  ?? INNLEGG: Jan Ove Fedde lurer på om fargestoff­et som ble brukt i år
INNLEGG: Jan Ove Fedde lurer på om fargestoff­et som ble brukt i år

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway