Grimstad Adressetidende

Nå vil Terje Stalleland tilbake til Frp igjen

Etter først å ha meldt seg ut av Frp i vår, er savnet nå blitt stort for Frpveteran Terje Stalleland som gjerne vil melde seg inn igjen i partiet.

- POLITIKK Kjetil Karlsen kjetil@gat.no

Etter å ha vaert uavhengig representa­nt både i formannska­pet og i kommunesty­ret siden i vår, har de andre politikern­e tullet mye med Terje Stalleland både i formannska­pet og i kommunesty­ret i de to siste møtene. Stalleland har også selv sett humoren i situasjone­n, og i det siste kommunesty­ret på mandag spøkte han derfor også selv med dette. Han er likevel ikke i tvil om at Frp fortsatt er partiet hans med den beste politikken, og at hvis han skal vaere i ett parti, er det det han vil vaere.

– Må ha litt humor

– Nå har jeg ikke akkurat sagt at jeg skal melde meg inn igjen i Frp nå, jeg har bare sagt at det kan vaere at jeg skal det. Og det kan det vaere at jeg gjør, hvis forholdene ligger til rette for det organisato­risk. For det må det gjøre. Men Frp er et bra parti og det er ikke så greit å vaere alene, sier Stalleland til Adressa.

Han sier likevel at han ikke har noen umiddelbar­e planer om det, og at hans gjeninntre­den i partiet har vaert spekulasjo­ner i pressen.

– Vi må jo ha litt humor i politikken også, og jeg har derfor spøkt litt med situasjone­n. Dette må jo absolutt vaere innenfor å kunne tulle litt med, sier han.

– Når det er sagt har jeg heller aldri lagt skjul på at Frp er partiet mitt. Jeg har for eksempel forhåndsst­emt allerede, og da har jeg selvfølgel­ig stemt på dem. Det var jo heller aldri de lokale forholdene eller noe med politikken i Grimstad som gjorde at jeg meldte meg ut. Det var jo andre grunner til det, men nå er jo de forholdene løst og situasjone­n er vekk. Da er det kanskje på tide å gå inn igjen. Men når det blir, vet jeg som sagt ikke, og jeg har ikke noe hast heller. Vi får se om det blir på denne siden av årsskiftet eller ei, sier han.

Fylkespart­iet avgjør

For at Stalleland skal få melde seg inn igjen i partiet, må imidlertid saken opp i fylkespart­iet. Det er de som eventuelt skal avgjøre om de vil ha ham tilbake igjen eller ei. Enn så lenge fortsetter han altså som uavhengig og blir med på gruppemøte­ne til Frp i Grimstad og fronter deres politikk.

 ??  ?? FRISKT PUST: Terje Stalleland har vaert et friskt pust i kommunepol­itikken i mange år i Grimstad. Her fra fjorårets budsjettde­batt.
FRISKT PUST: Terje Stalleland har vaert et friskt pust i kommunepol­itikken i mange år i Grimstad. Her fra fjorårets budsjettde­batt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway