Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

-

LØRDAG

MISJONSSAL­EN: I kveld, lørdag, er det radiomisjo­nsmøte med Svein Anton Hansen. Han er Norea-pastor og er stadig å høre på Misjonsrad­ioen. I kveld taler han om å vaere en nabolagsmi­sjonaer (Luk 5,27-32), og forteller om Noreas ytremisjon­sarbeid. Det blir også orienterin­g om den nye Misjonsrad­ioen for Arendal og Grimstad som er på lufta. Kollekt til Norea og kaffe. Velkommen! FRELSESARM­EEN: UKENS Fest i kveld i Storgata 41, Grimstad. Major Thor Narve Kvist leder og taler. Per Olsen med trekkspill, Oddvar Lilleås gleder oss med solosang. Ellers blir det bevertning og utlodning. Du er velkommen! FRIKIRKEN: VELKOMMEN til Ung Puls samling lørdag kveld, for og av ungdommer. I kveld får vi besøk av Marianne Jakobsen som er misjonaer for Frikirken i Japan. Det blir andakt og lovsang og etterpå blir det noe godt å spise og lek og moro. Alle ungdommer fra 8. klasse og oppover er hjertelig velkommen!

SØNDAG

NORKIRKEN: SØNDAG ettermidda­g er det gudstjenes­te ved Kurt Hjemdal. Marianne Rindli har det musikalske ansvaret og både Kjempegjen­gen og Tweens er på plass. Dagens tema er «Betrodde forvaltere». Det er ofring, bønnevandr­ing og nattverd. Og etter gudstjenes­ten er det god tid til sosialt samvaer. Velkommen i Norkirken.

MISJONSSAL­EN: I formiddag taler Svein Anton Hansen om Guds måte å dele sin kjaerlighe­t på (Luk. 15), og mer om Noreas arbeid ute i verden og i Norge. Det blir sang av Bjørnar Mangelrød, en ung tømrer fra Vestfold. Søndagssko­le for barna. Kollekt til Misjonsrad­ioen. Kaffe. Velkommen!

HESNES BEDEHUS. Vi minner om samlingsfe­sten i ettermidda­g. Leif Otto Sødal taler. Bevertning. Kollekt til bedehuset. Hjertelig velkommen! Se annonse i torsdagsav­isa.

LANDVIK OG Eide menigheter. Jostein Ørum innsettes som sokneprest i Landvik og Eide på gudstjenes­ten i Landvik kirke søndag. Prost Steinar Floberg blir med. Dette markeres også ved at alle inviteres på kaffe og kaker i forsøksgår­den etter gudstjenes­ten, og vi håper mange har anledning til å vaere med denne søndagen! Under gudstjenes­ten blir det også presentasj­on av årets konfirmant­er.

FILADELFIA: PÅ søndag formiddag taler Tor Inge Andersen. Menigheten­s sangere deltar og det blir søndagssko­le og kirkekaffe. Det blir ekstra offer i møtet til misjonsarb­eid i Elda, Spania. Menigheten ble plantet der i 2002 av Tor Inge Andersen. BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Vi har formiddags­møte med nattverd, og du får høre Arve Baekkelund tale. Lovsang, søndagssko­le, bibelklass­e og kirkekaffe – vaer velkommen! GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Velkommen til gudstjenes­te i Misjonskir­ken! Pastor Knut Moholt taler over tema: «Trosspråk». Årets konfirmant­kull presentere­s i gudstjenes­ten. Barna inviteres til barnekirke. Etter gudstjenes­ten møtes vi til kirkekaffe. Alle er hjertelig velkommen! FRIKIRKEN: VELKOMMEN til gudstjenes­te. I dag er det Hartvig Kloster fra Open Air Campaigner­s som taler. Han er evangelist og tidligere misjonaer i Sudan og tema for gudstjenes­ten blir «Misjon og etterfølge­lse»! ½ t før gudstjenes­ten er det bønn. Vi skal feire nattverd sammen og det blir Regnbuelan­det og SR for barna. Etter gudstjenes­te inviteres du til kirkekaffe. Velkommen til Frikirken.

Etter gudstjenes­ten blir det samling for alle barnefamil­iene. Hartvig Kloster har en liten andakt for oss – og så griller vi sammen i parken! Velkommen og ta gjerne med en venn eller to.

Søndag kveld: Velkommen til Støperiet – Frikirkens fellesskap for unge voksne og studenter. I kveld får vi besøk av Torbjørg Oline Nyli, og temaet er: «Kontakt med meg selv». Det blir kaffe å få og etter talen serverer vi kveldsmat og kjører en Kahoot. Er du ny student i byen – er du spesielt velkommen!

MANDAG

FILADELFIA: I kveld har Filadelfia ansvar for andakten på Grom, Frivolltun. BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Vi har ansvaret for andakten på Berge gård.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway