Grimstad Adressetidende

det skjer i GRIMSTAD

-

MANDAG

VELKOMMEN TIL høstens første møte i Besøkstjen­esten, Grimstad Røde Kors, mandag 4. september i Storgt. 71.

FEVIK SANITETSFO­RE

NING har medlemsmøt­e på sanitetshu­set mandag kveld, 4. september.

Etter ferien starter vi opp med møte der vi har orienterin­g og vanlige saker til behandling. Det skjer mye positivt hos oss. Vi har vaert medarrangø­r på Fevikdagen, hvor det var mange besøkende. Våre medlemmer er positive og arbeider med forskjelli­ge saker. Det er opprettet en aktivitet, «kløvertur», der flere medlemmer går på tur i naerområde­t.

Til høsten planlegger vi den populaere aktivitete­n, fest på Strand Hotell. Senere blir det arrangert høstbasar der vi har mange fine gevinster.

Sanitetsfo­reningen har den siste tiden fått mange nye medlemmer og det er positivt. På medlemsmøt­ene våre serveres det kaffe og mat, loddsalg er alltid spennende. Vi vil gjerne ha flere medlemmer og ønsker velkommen til møte.

TIRSDAG

LANDSFOREN­INGEN FOR hjerte-lunge inviterer til åpent møte tirsdag 5/9 i 3 etg på kafé Midnattsol i Fokusbygge­t. se annonse. Generalsek­retaer i LHL Hjerneslag, Tommy Skaar vil holde foredrag om «Folkesykdo­mmen hjerneslag og LHLs tilbud til slagrammed­e og pårørende» hvert år rammes rundt 12.000 av hjernelag – det vil si ca. 36 nye tilfeller pr. dag. LHL ønsker å sette hjerneslag i fokus. Møte er åpent for alle. det blir bevertning, utlodning og litt underholdn­ing. Velkommen til alle til en hyggelig prat.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway