Grimstad Adressetidende

BURSDAGSBA­RNA

-

Kjaere Magnus. Gratulerer med 8-årsdagen 9. september. Vi ønsker deg en super bursdag. Hilsen Kristine, Tonje, mamma og pappa

En forsinket hilsen til Jonas Matheussen i Asker som fylte 8 år 7. september. Hele familien i Grimstad gratulerer så mye med dagen.

Leander Larsen Berg, Kjeller, fyller 5 år den 9. september. Vi er veldig glad i deg! Klem fra bestefar og bestemor i Grimstad, onkel Bendik, katten Sofie, onkel Håvard og tante Helene, onkel OddJørgen, tante Anja og Sebastian. Gratulerer så mye med dagen til vår lille kjekkas! Jonas Buksholt fylte 4 år i går. Vi digger deg og alle dine sprell, legomannen vår. Masse klemmer fra Nora, mamma og pappa.

Godgutten vår, Johannes Stavset, fyller 5 år lørdag 9. september. Mommo og moffa gratulerer så mye med dagen!

Vi gratulerer vår glade og sprudlende Else Ljøstad med 7-årsdagen 9. september, som du feirer hjemme i Palermo. Takk for at vi fikk vaere sammen med deg og feire litt i august! Bursdagskl­emmer fra tante, onkel og nonna B. Vår kjaere, snille Viljar BøMørland, Fevik, fyller 11 år 10. september. Hele familien på 22 ønsker deg en fin dag og et godt, spennende år som 11-åring.

080915 dato som Oliver Raudsandmo­en kom til verden 2 år siden. Beste hilsen fra «grand Pa» i Grimstad. Hipp hurra for godgutten, Johannes Stavset, som fyller 5 år i dag! Du er en god og snill storebror, og vi er kjempeglad­e i deg! Bursdagskl­emmer fra Ingvild, mamma og pappa.

Gratulerer så mye med 13-årsdagen, i dag, Siri. Du er ei flott, grei og flink jente som vi er veldig glad i. Klem fra mormor og far. Vår kjaere, skjønneste Aleksander Øfeldt Vareberg fyller hele 4 år lørdag 9. september! Vi elsker deg til månen og tilbake! Mange tusen bursdagskl­emmer fra storebror, mamma og pappa + Fabio.

Gratulerer så mye til Philip som fyller 1 år 9. september. Vi er så glad i deg. Klemmer fra mor og far, tanter og onkler, fettere og kusiner.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway