Grimstad Adressetidende

Kvinne tiltalt for tyveri av skolesekk, verktøy og pyntefugle­r

En kvinne i 40-årene må i begynnelse­n av oktober møte i AustAgder tingrett, tiltalt for flere tilfeller av tyveri.

- red@gat.no TINGRETTEN

Skadeverk og narkotika er også å finne på listen over punkter grimstadkv­innen må svare for.

Det er politiadvo­kat Per Ørnulv Thorbjørns­en som har utferdiget tiltalen mot kvinnen i 40-årene, som har fått oppnevnt advokat Ole Joakim Devold som forsvarer. Rettens administra­tor i saken er dommerfull­mektig Steffen Rogstad.

I løpet av den dagen tingretten har satt av til saken, må kvinnen svare for tyveri av en skolesekk, tyveri fra en hage, samt oppbevarin­g av amfetamin.

Stjal fra ungjente

Ett av tiltalepun­ktene mot kvinnen er at hun i mars i år på Meny Fevik tok en skolesekk inneholden­de skolebøker, to pennalhus og en Victoria Secret sminkepung tilhørende en lokal ungjente.

Måneden etter var kvinnen inne i en hage og et lysthus i Grimstad sentrum hvor hun skal ha stjålet pyntefugle­r, en pyntefrosk, blomster, spann og andre pyntegjens­tander.

En ukes tid etter nasjonalda­gen skal 41-åringen først ha stjålet en stige og en statue til en samlet verdi av 14.500 kroner fra en nabo, før hun var innom Høyer Grimstad og stjal klaer for 10.000 kroner.

Østerhus

I starten av juni skal grimstadkv­innen ha alliert seg med andre da hun tok seg inn i lokalene til Flexmodul i Østerhus. Her ble det stjålet alt fra trillebåre­r, nøkkel til en truck, én øks, én lommelykt, diverse verktøydel­er, kne- og albuebesky­ttere, og masse verktøy tilhørende Flexmodul AS.

I forbindels­e med tyveriet fra bedriften i Østerhus ble kvinnen en stund senere stoppet i Holvika, der hun ble pågrepet i besittelse av rundt sju gram amfetamin.

Bergemoen

To dager før tiltalte skal ha vaert på farten i Østerhus, mener påtalemakt­en at hun sammen med andre var på farten på Bergemoen og stjal hagefigure­r, utetepper, parasoll, potter og/ eller andre varer tilhørende forretning­en Europris Bergemoen. – Tiltalte klippet i stykker et nettinggje­rde og knuste hagefigure­r tilhørende Europris Grimstad. Påstand om erstatning/oppreisnin­g til de fornaermed­e forbeholde­s nedlagt, anfører politiadvo­kat Per Ørnulv Thorbjørns­en i tiltalebes­lutningen.

 ??  ?? FORSVARER: Advokat Ole Joakim Devold er oppnevnt som forsvarer for kvinnen.
FORSVARER: Advokat Ole Joakim Devold er oppnevnt som forsvarer for kvinnen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway