Grimstad Adressetidende

Her tilbyr hun massasje

Før hun flyttet til Grimstad jobbet Ploy med thaimassas­je på flyplassen i Bangkok. Nå har hun startet opp Ploy massasje fra andre etasje i huset sitt i Klingremov­eien.

- THAI

Boonyanuch Sonjamroen, eller Ploy som hun kaller seg, kom til Grimstad fra Thailand for to og et halvt år siden. Nå bor hun på Frivoll sammen med mann og barn.

– Det var ikke så lett å finne jobb her så lenge som jeg ikke snakker så godt norsk, så jeg ville starte opp med massasje, for det kan jeg, smiler Ploy.

Anatomi

Ploy er utdannet massasjete­rapeut og har tatt sin utdannelse på Photaliai Spa og Chiva-Som Internatio­nal Health Resorts i Thailand.

Der laerte hun massasje og om kroppens anatomi.

Hun har også videreutda­nning innen tradisjone­ll Thaimassas­je. Hun har jobbet flere plasser i Thailand. De siste seks årene, før hun kom til Norge, jobbet hun på Royal Orchid Spa Lounge på flyplassen Suvarnabhu­mi i Bangkok.

– Thai-massasje er veldig populaert i Thailand, og massasjen hjelper kroppen. Da jeg laerte det laerte vi også om kroppens anatomi og fotsone. Denne type massasje hjelper for mye, som for dem som er slitne, trøtte, har vondt i hodet, skuldre, rygg og beina, sier hun.

Thai-massasje er hardere enn mange andre typer massasje, forklarer hun.

Hun bruker heller ikke olje når hun masserer.

– I tillegg er det også både tøying og stretching av kroppen i løpet av massasjen. Det kan vaere at noen nordmenn, som ikke er vant til denne type massasje, vil synes det er litt hardt med en gang, sier hun.

Men kundene kan også velge om de ønsker kraftig eller mil- dere massasje.

Kragerø Spa

Noen helger jobber hun som massør ved Kragerø Spa, men nå er det sitt eget sted i Klingremov­eien hun vil stase på. Fra begynnelse­n av fikk hun kunder via kjente, nå begynner det å bli flere på kundelista, etter at hun startet opp i mai.

– Jeg liker godt jobben min, og jeg blir så glad når jeg føler at jeg hjelper noen, smiler hun.

 ??  ??
 ??  ?? STARTET OPP: Ploy har startet opp Ploy massasje hjemme i Klingremov­eien. Derfra tilbyr hun thaimassas­je, som hun tok utdannelse innen da hun bodde i Thailand.
STARTET OPP: Ploy har startet opp Ploy massasje hjemme i Klingremov­eien. Derfra tilbyr hun thaimassas­je, som hun tok utdannelse innen da hun bodde i Thailand.
 ??  ?? ANATOMI: Anatomi og fotsone er en del av utdannelse­n innen thaimassas­je.
ANATOMI: Anatomi og fotsone er en del av utdannelse­n innen thaimassas­je.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway