Grimstad Adressetidende

Selger flere kulturhusb­illetter

Kulturhusl­eder Rolf Meyer Tallaksen gleder seg over at kulturhuse­t selger flere billetter til konserter og forestilli­nger.

- HØSTPROGRA­M

per 30. august i 2017.

– Det viser en positiv utvikling, men vi innrømmer at markedet er tungt. Salget går tregt for en del forestilli­nger selv med nasjonale kjente og anerkjente artister og musikere, påpeker Meyer Tallaksen overfor Adressa.

Høstprogra­mmet

Høstprogra­mmet er nå klart og byr på blant andre Ingrid Bjørnovs nye show, konsert med Knut Anders Sørum med band og foredrag med Berit Nordstrand.

– Nordstrand har vaert her to ganger før og hatt fulle hus. Nå kommer hun med et nytt foredrag, men salget har ikke tatt av. Knut Anders Sørum måtte vi flytte fra i vår på grunn av lav interesse. Vi håper at det går bedre denne gangen, påpeker Tallaksen.

– Noen forestilli­nger kjøper vi inn, mens andre er det artistene som leier seg inn. Uansett er det en jobb å få solgt billettene. Jeg tror det har sammenheng med at dette markedet lå mer eller mindre brakk i flere år, da det stort sett var kinodrift. Vi må opparbeide et kulturhusp­ublikum og bidra til nye vaner. Siden kommunen tok tilbake driften av Grimstad kulturhus i 2015, har salget av billetter til kulturhusf­orestillin­ger, som konserter, teater og andre oppsetning­er økt med 2.500 når man sammenlign­inger perioden januar til og med august. Siden i fjor er økningen naer 300. Totalt salg er 7.255 billetter peer@gat.no

 ??  ?? TAR TID: Kulturhusl­eder Rolf Meyer Tallaksen tror årene da det bortimot var ren kinodrift i Grimstad gjør at markedet for andre forestilli­nger må jobbes opp igjen.
TAR TID: Kulturhusl­eder Rolf Meyer Tallaksen tror årene da det bortimot var ren kinodrift i Grimstad gjør at markedet for andre forestilli­nger må jobbes opp igjen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway