Grimstad Adressetidende

– Stolt over vår førstekand­idat

Lesernes mening: På Universite­tet får vi nå etablert MIL (Mechatroni­cs Innovation­Lab.) og 100 millioner er investert.

- DEBATT

å skaffe ny kompetanse til landsdelen, skaper grobunn for nye bedriftset­ableringer, og dermed løfter landsdelen og landet generelt innen teknologi og produksjon­sutvikling.

Dette er med

regjering skjer det hyggelig og verdifull utvikling for Grimstad. Det satses historisk på veibygging i Norge. Innen 10 år kan vi nå kjøre på firefelts vei mellom Kristiansa­nd og Oslo, og om et par år til kan vi gjøre det også til Stavanger. I hvert fall om FrP fortsetter i regjering.

MedFrPi

vaert så stor, aldri har det luktet mer asfalt. Og det betyr sterkere naeringsli­v, raskere pendling og bedre miljø. Med FrP i regjering.

Aldri har veibygging­en

er blitt styrket. Fengselskø­ene er borte vekk, flere politifolk på veiene. Ja, flere har kanskje også fått fartsbot, men det er en betryggend­e utvikling for befolkning­en.

Politi og rettsvesen

Med FrP i førersetet. Helsekøene er i ferd med å forsvinne, og det er gjort forsøk i enkelte kommuner med FrPs løsning for pleie og omsorg. Med stor suksess! Får skryt fra alle kanter.

regjering blir det bedre helsetjene­ster og bedre forhold for eldre og syke. Vi vil også at pensjoner skal reguleres med samme prosentvis­e utvikling som lønnsmotta­kere.

MedFrPi

enslige minstepens­jonister fått 4 000 kroner ekstra i året, og fra 1. september får de nok en årlig økning på 4 000 kroner. Dette er viktige grep som betyr mest for dem som har minst fra før av.

I tillegg har Med Frp i

regjering har vi også

og vi har som mål å lage et godt og rettferdig samfunn. Vi har visjoner. Vi har ideene. Og vi har menneskene. Som turboen i regjering i fire år ser vi at vår politikk virker, og at den gir resultater for enkeltmenn­esker. Vi håper Grimstads innbyggere ser muligheten­e med FrP i regjering, og at dere er med å gir oss flere år i regjering.

er vi spesielt stolt over vår førstekand­idat, Åshild Bruun-Gundersen. Vi har store forventnin­ger til henne, og hun vet hva som er viktig for Grimstad og landsdelen fremover.

I Grimstad FrP

på Campus Grimstad, et sterkt sykehus, gode veier og satsing på kompetanse og utvikling i kommunenes basistjene­ster.

Et sterkt universite­t

skatter og avgifter, som sørger for mer lønnsomhet i naeringsli­vet og høyere sysselsett­ing. Stemmer du med hodet – så stemmer du FrP. Godt valg- for folk flest.

Og selvsagt lavere

 ??  ?? TOPP: Åshild Bruun-Gundersen står på toppen av Frps stortingsl­iste.
TOPP: Åshild Bruun-Gundersen står på toppen av Frps stortingsl­iste.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway