Grimstad Adressetidende

Mistet seieren på slutten

Jerv hadde tre poeng i lomma, men så dukket Erik Huseklepp opp.

- b Martin Haugen martin.haugen@gat.no

Michael Ogungbaro ble benket i kampen mot Start, men startet mot Åsane. Det skulle vise seg å vaere et godt trekk av Arne Sandstø, for etter en drøy halvtime scoret han med et fint skudd med venstrebei­net fra like utenfor sekstenmet­eren.

Åsane hadde også sine muligheter i første omgang, men Jerv var naermere to mål enn hjemmelage­t var ett. Like før pause fikk nemlig Glenn Andersen en meget stor sjanse til å score da Mathias Wichmann slo et frispark mot bakre stolpe. Her fikk Andersen avslutte helt umarkert, men klarte ikke å få ballen på mål.

Også i andre omgang fikk Jerv store muligheter. Etter 72 minutter satte Akintola full fart på en kontring. Foran mål fant han innbytter Eirik Haugstad. Haugstad avsluttet, men keeper reddet. Ballen ble så liggende fri for Erixon Danso, men han klarte ikke å presse skuddet under tverrligge­ren.

Da gikk det som det ofte gjør, nemlig at motstander­en scorer. Erik Huseklepp fikk drømmetref­f på et frispark like før full tid, og dermed var lagene like langt.

På overtid serverte Mathias Wichmann kaptein Glenn Andersen foran mål, men midtstoppe­ren klarte ikke å overliste keeper med sin heading. Ballen ble slått til corner, og her fikk Akintola stå alene på bakre stolpe, men heller ikke han klarte å få ballen i mål.

Sandstø: – Bittert

Trener Arne Sandstø er naturlig nok skuffet over å sitte igjen med ett poeng når tre var innen rekkevidde. Han fikk se Huseklepp sette ballen i mål bak Øyvind Knutsen, og seier ble til uavgjort.

– Det er selvfølgel­ig bittert å få den sånn, selv om det er vanskelig å gardere seg mot et sånt frispark, sier han.

Treneren er godt fornøyd med hvordan de gule fremstod før pause.

– Vi er veldig fornøyde med førsteomga­ngen. Både Glenn og Danso hadde svaere sjanser, så vi kunne gått til pause med en enda større ledelse. I andre omgang går vi litt for ensidig i deres press, og får ikke variert nok. Jeg er skuffet over at vi ikke holder jevn kvalitet i begge omganger.

– Var det effektivit­eten som kostet dere seieren i dag?

– Vi burde i alle fall scoret et mål til i kampen, men i andre omgang har vi en fem-seks gylne kontringsm­uligheter vi bør utnytte bedre. VI kommer to mot en, men får ikke avsluttet skikkelig. Det er for dårlig. Da lever kampen helt ut og vi blir straffet på det frisparket.

Mot Åsane valgte Sandstø å sette venstrebei­nte Berglann på høyrekante­n, mens høyrebeint­e Somdal spilte på venstre. – Hva var tanken med dette? – Tanken med det var at vi fikk backene mye, mye høyere i banen. Det er stort sett de som slår innleggene, og både Brice og Kristoffer har god innleggsfo­t. Det var også med tanke på hvordan troppen vår så ut, at Hagen var ute, og hvordan Åsane så ut. Vi lyktes veldig med det i første omgang, men ble litt for feige i andre.

Etter det ene poenget har Jerv

nå 26 poeng, seks over Fredriksta­d på kvalik.

– Ser dere oppover eller bakover på tabellen nå?

– Nå ser vi først og fremst på Sandnes Ulf, det er det viktigste for oss. Er vi i naerheten av der vi var i første omgang i dag i 90 minutter, skal vi bli veldig vanskelige å slå, sier Sandstø.

 ?? ARKIVFOTO ?? SCORET: Michael Ogungbaro scoret et fint mål med venstrefot­en, men det holdt bare til ett poeng mot Åsane.
ARKIVFOTO SCORET: Michael Ogungbaro scoret et fint mål med venstrefot­en, men det holdt bare til ett poeng mot Åsane.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway