Grimstad Adressetidende

– Det er små marginer

Express fikk det som forventet tøft borte mot Fløy fredag kveld. En tidligere Jerv-spiller sørget for at det nok en gang ble stortap.

- FOTBALL Martin Haugen og Anna Torp Kvasjord

Avdelingen­s suverent beste lag gjorde som de ville og vant til slutt 4-0, da Express var motstander på Colorlineb­anen på Fløy stadion fredag kveld.

Hjemmelage­t tok tidlig ledelsen ved Dardan Dreshaj, som tidligere har spilt for Start og Arendal, og tidligere Jerv-spiller Christoffe­r Myhre la på til 2–0 like før pause.

Samme mann la på til 3–0 i andre omgang, og Torje Wichne fastsatte sluttresul­tatet til 4–0.

Liten forskjell

Express-trener, Roy Ludvigsen, var tross stortapet brukbart fornøyd med det han så på banen.

– Jeg synes det var en opptur spillemess­ig, men det er dårlig i begge endene, noe man ser på målforskje­llen vår. Vi slipper inn for enkle mål, og at vi bare har scoret 23 mål i år er bare skrekkelig, sier treneren.

Men forskjelle­n på topplaget Fløy, og bunnlaget Express fra Fevik var ikke så stor som man på forhånd kanskje hadde fryktet.

– Fløy hadde kanskje seks sjanser i kampen, og scorer på fire av dem, mens vi har fem sjanser og ikke scorer på noen. Det er små marginer her, sier Express-treneren.

Selvinnsik­t

Roy Ludvigsen er tilbake i trenerroll­en etter å ha vaert borte i starten av sesongen. Han sliter litt med å kjenne igjen laget som han forlot etter forrige sesong. Nå vil han at hver enkeltspil­ler skal gå i seg selv, slik at de i alle fall kan avslutte sesongen på en god måte, selv om det ser mørkt ut med tanke på videre spill i 3. divisjon.

– Vi i støtteappa­ratet har et ansvar om å holde motivasjon­en til spillerne oppe, og vi må jobbe med å få opp gløden, og spillerhum­øret deres. Men så har spillerne et egetansvar også. Hver enkelt spiller må gå i seg selv, se seg selv i speilet og tenke at man for hver dag skal bli litt bedre. Man skal ha det gøy med fotballen, men man må samtidig jobbe beinhardt for å hele tiden bli bedre. Og så handler det om å ha litt selvinnsik­t. Man er ikke bedre enn man er til enhver tid, selv om man har spilt Tippeligaf­otball eller hva det nå enn er. Mange tror de er bedre enn de er, og det er en farlig tankegang, sier han bestemt.

Neste kamp for Express er førstkomme­nde lørdag, hjemme mot Bryne 2.

PS! De tidligere Jerv-spillerne Sven Fredrik Stray, Omar Markovic og Henrik Dahlum spilte også for Fløy i helgens kamp.

 ?? ARKIVFOTO ?? TAP: Spillerne hang med hodet, etter å ha tapt sesongen 14. seriekamp.
ARKIVFOTO TAP: Spillerne hang med hodet, etter å ha tapt sesongen 14. seriekamp.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway