Grimstad Adressetidende

Heidi StenHalvor­sen fikk jobben

Heidi Sten-Halvorsen kan snart bytte ut tittelen enhetslede­r/ plansjef med kommunalsj­ef. Hun er nemlig den nye sjefen i samfunns- og miljøsekto­ren.

- NY KOMMUNALSJ­EF Kjetil Karlsen kjetil@gat.no

– Heidi Sten-Halvorsen er tilsatt som kommunalsj­ef for samfunns- og miljøsekto­ren i Grimstad kommune.»

Slik åpner Grimstad kommune og rådmann Tone Marie Nybø Solheim sin hittil siste pressemeld­ing. Den ble sendt ut torsdag, og viser altså at kommunen denne gangen valgte å rekruttere en intern søker til toppstilli­ngen i samfunnsog miljøsekto­ren.

Denne stillingen ble som kjent ledig etter at dagens kommunalsj­ef, Guri Ulltveit-Moe, begynner som rådmann i Lillesand.

Var 13 søkere

Som Adressa skrev for litt siden, var det 13 søkere til stillingen, 10 menn og tre kvinner. Enhetslede­ren for plan-, miljøog landbruk senheten var altså en av disse, og hun som til slutt ble foretrukke­t av rådmannen.

Sten-Halvorsen er utdannet byggingeni­ør og landskapsa­rkitekt, og har arbeidets om arealplanl­egger i både privat og offentlig sektor. Hun begynte første gang i Grimstad kommune i 1997 før hun gikk over i privat naeringsli­v. I 2009 kom hun så tilbake til Grimstad kommune igjen hvor hun har vaert siden.

– Lang kommunal erfaring

Ifølge pressemeld­ingen har Sten-Halvorsen vaert konstituer­t kommunalsj­ef ved to tidligere anledninge­r. – Hun har lang kommunal erfaring og bred faglig kompetanse», står det i pressemeld­ingen. Hun begynner i den nye jobben 1. oktober.

 ?? ARKIVFOTO ?? FÅTT JOBBEN HENNES: Guri Ulltveit-Moe (t.v.) og Heidi Sten-Halvorsen har samarbeide­t tett i kommunen, men nå overtar snart StenHalvor­sen jobben til Ulltveit-Moe.
ARKIVFOTO FÅTT JOBBEN HENNES: Guri Ulltveit-Moe (t.v.) og Heidi Sten-Halvorsen har samarbeide­t tett i kommunen, men nå overtar snart StenHalvor­sen jobben til Ulltveit-Moe.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway