Grimstad Adressetidende

Stor stas på åpning av Sørilds hall

Ordfører Kjetil Glimsdal måtte ut på sitt hardeste oppdrag som ordfører da han fredag kveld løp over snora i Sørilds nye friidretts­hall.

- Gro Austenå Berg

Fredag åpnet Sørild sin nye storstue med både åpent hus, offisiell åpning av en sprintende ordfører og festmiddag for spesielt inviterte gjester.

Kjetil Glimsdal hadde fått beskjed om å ta med seg joggeskoen­e til åpningen av Sparebanke­n Sør Amfi, men var uforberedt på at han måtte løpe flere hundre meter som hare foran løpetalent­ene Ingvild Meinseth og Sara Dorthea Jensen for å få åpnet hallen. Ordføreren tok likevel oppdraget på strake bein og kom først i mål etter, vel å merke, å ha fått mange meter forsprang.

Mange funksjoner

Det var en noe andpusten ordførere som deretter fikk ordet og overrakte blomster til klubben.

– Gratulerer med dagen alle sammen. Dette er en festdag, sa han og angret på at han ikke hadde trent mer. Før ordføreren fikk slippe til i galopp foran noen hundre publikumme­re, ønsket leder i Sørild Roar Flatland alle velkommen.

– Dette er en stor dag for Grimstad, Sørild og hele Agder, sa han og la til at hallen fyller mange funksjoner.

– For friidrette­n er den den tiende av sitt slag i Norge, fortalte han. Faktisk finnes det ingen annen hall mellom Baerum og Stavanger.

Festkveld

Før den offisielle åpningen var det mulig å ta hallen i naermere øyesyn, og flere utøvere og leietakere var på plass for å vise mangfoldet av aktivitet den skal romme. Både Dahlske videregåen­de skole, Frivoll skole, Grimstad ungdomssko­le, UiA-studentene, Grimstad karateklub­b og Friskis & svettis skal bruke hallen.

Utover kvelden var det fest i klubblokal­ene for innbudte gjester med taler, hilsener og musikalske innslag.

 ??  ??
 ??  ?? STYRKE: Friskis & svettis har flyttet inn i den nye hallen. Fredag var det åpent hus slik at alle kunne se aktivitete­ne i hallen.
STYRKE: Friskis & svettis har flyttet inn i den nye hallen. Fredag var det åpent hus slik at alle kunne se aktivitete­ne i hallen.
 ??  ?? TIL STEDE: Flere av de eldste utøverne var med på åpningen. Sølvi Meinseth (nr. 4 fra høyre) skal ha stillingen som daglig le
TIL STEDE: Flere av de eldste utøverne var med på åpningen. Sølvi Meinseth (nr. 4 fra høyre) skal ha stillingen som daglig le
 ??  ?? TRIBUNE: Flere hundre var med på den offisielle åpningen fredag ettermidda­g.
TRIBUNE: Flere hundre var med på den offisielle åpningen fredag ettermidda­g.
 ??  ?? HØYT: Sparebanke­n Sør Amfi har også eget klatrerom. Det var populaert.
HØYT: Sparebanke­n Sør Amfi har også eget klatrerom. Det var populaert.
 ??  ?? SPREK: Ordfører Kjetil Glimsdal (nr. tre f.v.) ha
SPREK: Ordfører Kjetil Glimsdal (nr. tre f.v.) ha

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway