Grimstad Adressetidende

Jorun rørte partneren

– Du har sugd til deg korreksjon­en som en svamp. Fy søren som du har jobbet. Dette var knallbra, sa dommer Merete Lingjaerde etter at Jorun Stiansen og Fredric Brunberg hadde levert sin cha-cha-cha.

- SKAL VI DANSE Gro Austenå Berg

Lingjaerde var dommeren som besøkte Stiansens øving for å veilede henne før denne danserunde­n, og Stiansen fikk også stående applaus og en god klem av dommeren da hun var ferdig danset.

30 cm høy

De andre dommerne var også fornøyde med Stiansens innsats og ga henne til sammen 35 poeng. Det ble dermed en delt andre plass på lista over poeng denne lørdagen.

– Du leverte for meg en kjempefin cha-cha-cha. Du hadde kjempefine bein, som Merete sier, du hadde en forlengels­e i kroppen din. For meg gjorde du veldig, veldig mye bra i dag, Jorun, sa dommer Trine Dehli Cleve.

Stiansen selv var også veldig fornøyd med prestasjon­en og takket partneren Fredric Brunberg.

– Kan vi gi en stor applaus til Fredric. Han har hatt et uvaer med meg denne uka, og alt han må stå i for at jeg skulle få til dette. Tusen takk Fredric. Jeg elsker deg for at du har laert meg dette, sa Stiansen på sitt karakteris­tiske vis og fikk med det en rørt og stolt dansepartn­er til å grine.

– Jeg har faelt meg 30 cm høy. Fikk ikke til de linjene som Merete prater om. Det har vaert et styr, og så har du Fredric som klarer å kanalisere meg riktig og laere meg det på den måten han gjør. Jeg er så glad for at du ... , lenger kom hun ikke på direkten før dommerpoen­gene kom, men hun fikk nok en gang tårene til å renne på Brunberg.

Dommernes poeng til Stiansen ble denne gangen 9+9+9+8 og ny personlig rekord. Med det er hun fremdeles i toppsjikte­t og blant favoritten­e.

 ?? FOTO: TV2 ?? FORNØYDE: Jorun Stiansen fikk en rørt dansepartn­er Fredric Brunberg til i grine en skvett da cha-cha-chaen var vel gjennomfør­t. Stiansen kom på en delt andre plass med 35 poeng fra dommerne lørdag og er blant favoritten­e i konkurrans­en.
FOTO: TV2 FORNØYDE: Jorun Stiansen fikk en rørt dansepartn­er Fredric Brunberg til i grine en skvett da cha-cha-chaen var vel gjennomfør­t. Stiansen kom på en delt andre plass med 35 poeng fra dommerne lørdag og er blant favoritten­e i konkurrans­en.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway