Grimstad Adressetidende

BURSDAGSBA­RNA

-

Hipp hurra for skjønne, gode Hermine som fyller 8 år 22. september. Gratulerer så mye med dagen. Stor bursdagskl­em fra dine fettere, tanter og onkler og besteforel­dre.

Hipp hurra for Andreas Homdrom som fyller 12 år den 22. september. Vi er så glad i deg, verdens beste gutt. Gratulerer så mye med dagen din. Stor bursdagskl­em fra mamma, pappa og Pus.

Vår nydelige prinsesse, Hermine Jacobsen, fyller 8 år 22. september. Vi ønsker deg en fantastisk bursdag. Glad i deg! Bursdagskl­em fra Conrad, Bendik, mamma og pappa.

Hipp-hurra for Benjamin Reistad Hansen. Den tøffe gutten vår blir 8 år 22. september. Gratulerer med dagen fra farmor og bestefar på Sundet.

Hipp hurra for vår kjaere godgutt, Elias Larsen, som fyller 1 år 21. september. Gratulerer så mye med dagen Elias, vi er veldig glad i deg. Klem fra bestemor og bestefar, onkel Claus og tante Christine.

Gratulerer så mye til Vanessa Hegland Sørensen som fyller 8 år den 21. september! Klemmer fra hele familien.

Hipp hurra for Theodor som blir 7 år i dag 21. september. Gratulerer med dagen. Hilsen Oskar, Olivia, mamma og pappa.

Hurra for godgutten vår, Sebastian Udjus Benestvedt, som fyller 8 år 22. september! Vi er så glade deg! Håper dagen blir som du ønsker. Gode klemmer fra mamma, pappa, Sander og Leona.

Vår flotte og snille Vanessa Hegland Sørensen på Myra, fyller 8 år på torsdag 21. september. Hele familien er veldig glad i deg og gratulerer masse med dagen! Alle hilser og roper høyt hurra!

Gratulerer med 8-årsdagen din, verdens beste Hannah! Vi er så uendelig glad i deg! Mange bursdagskl­emmer fra mamma, pappa, Sarah og Benjamin.

Gratulerer med dagen til vennen vår, Sebastian Udjus Benestvedt, som fyller 8 år 22. september. Hele familien som er så glade i deg, ønsker deg en fin dag!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway