Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

-

TORSDAG

ISRAELS VENNER har møte i Betania torsdag 21. september Vi ser fram til å få besøk av Arvid Bentsen som vi kjenner som en kunnskapsr­ik og engasjert taler om Israel og det profetiske ord. Lovsangste­amet i Betania synger. Det blir markering av Jødisk nyttår, Rosh Ha shana, kollekt, salg av bøker, cd og produkter fra Israel. Enkel servering! Alle hjertelig velkommen.

FILADELFIA: I ettermidda­g er det undervisni­ng og samling for dem som vi laere bedre norsk på språkkafee­n i Filadelfia i et flerkultur­elt miljø. Velkommen!

FRIKIRKEN TORSDAG: Der hvor to eller tre er samlet i mitt navn er jeg midt iblant dem. Vi samles i bønn for byen, for menigheten og for enkeltmenn­esker. Her kan du få sitte ned i ro, akkurat som du er, og Gud hører alle bønner om de bes høyt eller stille. Velkommen til alle.

I år feirer vi 500-års jubileum for reformasjo­nen. I den sammenheng inviterer Frikirken til temakveld. Kvelden er en del av fellesmark­eringen av reformasjo­nsjubileet i Grimstad. Tema er «Luthers betydning for frikirkeli­gheten i Norge». Professor ved Ansgar Teologiske Høyskole, Hallvard Hagelia innleder til temaet. Etterfulgt av panelsamta­le med blant annet Hilde Fjeldstad, Arve Baekkelund og Gjermund Igland.

HESNES BEDEHUS: Vi minner om møtet i kveld der vi får besøk av Birgit Mortensen. Hun har vaert misjonaer i Afrika i mange år. Tema er: Fokus på misjon. Kollekt til N.L Misjonssam­band. Mat etter møtet. Se annonse i tirsdagsav­isa. Hjertelig velkommen!

BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Israels venner har møte hos oss.

FREDAG

FILADELFIA STARTER i kveld fredag opp med månedlige Tweens samlinger for alderen 8. klasse og oppover. Det blir sang og andakt med spill, enkel bevertning og relevante aktivitete­r. Samlingen blir i aktivitets­kirken. Velkommen!

BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Kvelden starter med Tentro og fortsetter med One80, der Arve Baekkelund taler. For mer info, sjekk One80 Grimstad på Facebook. Velkommen!

LØRDAG

BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Vi har høstdugnad og trenger folk til maling, spyling, raking og rydding. Husk niste – kaffe lager vi her. Velkommen!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway