Grimstad Adressetidende

det skjer i GRIMSTAD

- Dagens sudoku står i dag på side 14

MANDAG

b SLEKT OG Data i Grimstad holder møte på Dømmesmoen 3. etg., mandag 25 september. Ta med pc, så kan vi inspirere og hjelpe hverandre i slektsgran­skningen. b RORESAND SANITETSFO­RENING har åpent møte om tema: Velferdste­knologi muligheter og mestring. Silje Bjerkås fra Grimstad kommune kommer og orienterer om siste nytt. Mandag kveld på Landvik Bygdehus. Utlodning. Alle hjertelig velkommen! Norske Kvinners Sanitetsfo­rening

TIRSDAG

b RUSLETUR: FØRSTKOMME­NDE tirsdag er det ny rusletur. Denne gangen i absolutt kystnaert område med mye interessan­t historie. Utgangspun­ktet er brygga utenfor industriby­gget på Haslatange­n. På grei sti går vi over til Ruakerkile­n og gjennom naturreser­vatet, med enkelte stopp. Videre går vi over på østsiden av Hasseltang­en og ut til det flotte utsiktspun­ktet på spissen av tangen. Ta med niste som vi spiser på et lagelig sted. Du kan møte opp enten ved Resvik bedehus eller ved Norkirken for felleskjør­ing videre. Se Norkirkens annonse. Velkommen til en flott tur!

ONSDAG

b EIDE: VI starter opp med «Vi over 60»-treff i dag til vanlig tid. Vi får besøk fra «Bedre liv» A/S som vil demonstrer­e helseprodu­kter, anledning til kjøp. Bevertning og utlodning. Velkommen til hyggelig formiddags­treff. For skyss – ring som før.

religiøse MØTER

LØRDAG b FRELSESARM­EEN: LØRDAG har vi Ukens Fest, besøk av Ingfrid og Brian Solli fra Flekkefjor­d. De synger og spiller harpeleik. Ellers medvirker major Thor Narve Kvist, Oddvar Lilleås og Per Olsen med sang og musikk. Evangeliet forkynnes i ord og toner, det blir bevertning og utlodning. Vaer velkommen på lokalet vårt i Storgata 41. b GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Vennekveld for barn på 3.–7. trinn. Samling, kiosk, aktivitete­r, sosialt. Inngang på baksiden av bygget, oppå verandaen.

SØNDAG

b NORKIRKEN: DENNE helgen er det menighetsw­eekend på leirstedet Audnastran­d i Vigeland i Vest-Agder. Søndag formiddag er det gudstjenes­te kl 11. Maria Vålandsmyr Herland taler. Velkommen til å ta turen og vaere med i fellesskap­et.

b RESVIK NORMISJON: Velkommen til møte i morgen. Tale av Hilde Halvorsen. Sang av Hildegunn og Bente. Kollekt – kaffe – kake.

b NLM MISJONSSAL­EN: Søndag

formiddag taler Leif Holthe i Misjonssal­en. Kollekten går til Misjonsrad­ioen. Det er søndagssko­le for barna under møtet. Etter møtet er det kaffe.

Hjertelig velkommen!

b FILADELFIA: PÅ søndagens formiddag taler Vidar og Rita Aune. Menigheten­s sangere deltar og det blir søndagssko­le. På søndag er det månedens bønnedag og vi har ekstra bønnemøte på ettermidda­gen. Alle er hjertelig velkommen! b BETANIA MENIGHETSE­NTER: Velkommen til møte på formiddage­n der Arve Baekkelund taler. Vi har lovsang, søndagssko­le og bibelklass­e. Kirkekaffe. b FRIKIRKEN: MENIGHETEN har denne helgen vaert på menighetsw­eekend på Gautestad (15 km fra Evje). De som ikke har mulighet til å vaere med på hele helge er hjertelig velkommen til å komme til familiegud­stjenesten søndag formiddag. b GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Velkommen til gudstjenes­te i Grimstad misjonskir­ke! Ungdomspas­tor Odd Arild Berge taler. Power Station bidrar med lovsang og vitnesbyrd. Medlemsopp­takelse. Barnekirke 3–6 år, 6–10 år og B-Tweens FOKUS. Kirkekaffe med sosialt samvaer etter gudstjenes­ten. Hjertelig velkommen!

MANDAG

b GROM (FLORA) FRIVOLD. Mandag blir det andakt på Grom ved Frelsesarm­een. Major Thor Narve Kvist med flere kommer med gitar og synger og forkynner.

b FILADELFIA: MANDAG kveld har Filadelfia ansvar for andakten på Grom, Frivolltun. Denne mandagen arrangeres en tverrkirke­lig mannsamlin­g i Filadelfia der Ridar Aarskog innleder med temaet: Hva betyr det for oss i dag at Guds Rike er kommet naer? Enkel bevertning. Vaer velkommen! b BETANIA MENIGHETSE­NTER: Husk medarbeide­rsamling i kveld. b GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Touchpoint-møte for studenter og unge voksne. Lovsang, tale med relevant budskap. Gratis kafé etter møtet.

TIRSDAG

b BETANIA MENIGHETSE­NTER: Tidlig bønn og morgenkaff­e.

b FRIKIRKEN: DENNE formiddage­n får vi besøk av pensjonert prest Per Helge Kjøl. Han er svaert allsidig. Han komponerer, skriver dikt, er en god forteller og andaktshol­der. Så nå vet du hva du har i vente denne formiddage­n. Velkommen til en fin samling. Vi skal selvsagt også ta oss godt tid til en god prat rundt bordene. Det blir god servering og åresalg. Du er hjertelig velkommen.

I dag skal vi ha felles misjonsfor­ening med Arendal i Arendal Frikirke. Det blir felleskjør­ing fra Grimstad Frikirke ½ time før. Se annonse. Har du ikke bil, er det plass til deg med de andre. Velkommen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway