Grimstad Adressetidende

Ett år gamle Margarita stjal showet

Kjolene, tiaraene og frisyrene var vakre, men det var likevel Margarita (1) som tok publikum mest med storm.

-

For fjerde gang på egen gård inviterte Snefrid Linge bryllupskl­are sørlending­er til Reddal for å vise fram høstens brudekjole­r og annen mote søndag.

Trolig var det rundt 200 personer på plass på låven i Reddal da modellene gikk på catwalken. Flotte kreasjoner, både fra Linge og andre bidragsyte­re, gjorde at gifteklare bruder så stjerner – mens de få mennene kanskje tok et ekstra grep rundt lommeboka.

– Da mannen min skulle ha ny traktor, måtte han ha det beste. Med ekstrautst­yr og alt. Så da bør det ikke vaere annerledes når vi skal velge brudekjole. Vi trenger også stil, komfort og ekstrautst­yr i kjolen. Derfor er min anbefaling at dere ikke ser på prislappen når det kommer til brudekjole, sa Linge med et smil til de frammøtte.

Titalls kjoler og annen mote ble vist fram. Kenza, gullsmed Unni Storm-Johannsen og Odden Klaer var blant de øvrige som bidro til mote- og brudevisni­ngen. I tillegg kunne man få tips og inspirasjo­n til planleggin­gen av sitt foreståend­e bryllup. På forskjelli­ge stander kunne man se naermere på alt fra blomster, foto og dans.

Ettåring på catwalken

Men til tross for alt det fine man kunne se og laere, var det Margarita Engebø Pérez på ett år som stjal showet da hun gikk på catwalken med sin mor Hilde. Med en vakker liten kjole holdt hun mamma i hånda, helt til det var tryggest å bli holdt.

– Hun var jo bare helt nydelig, fastslo Snefrid Linge.

Familien Engebø Pérez er fra Kristiansa­nd og tilbyr danseoppla­ering. I løpet av kvelden viste mamma Hilde fram to vakre koreografi­er for publikum.

– Får vist oss fram

Etter showet var Linge strålende fornøyd med både oppmøte og showet.

– Vi prøver liksom å samle hele Sørlandet hit på disse visningene, og det føler jeg vi lykkesgodt­med.

– Hvor mye betyr disse visningene for Snefrids Hus?

– Det betyr mye. Vi kommer litt på kartet, og i tillegg til kjolene får vi vist fram bryllupslo­kaleneviha­rheroppe.

 ??  ?? STJAL SHOWET: Margarita (1) fikk vaere med mamma på catwalken. Det var både morsomt og skummelt.
STJAL SHOWET: Margarita (1) fikk vaere med mamma på catwalken. Det var både morsomt og skummelt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway