Grimstad Adressetidende

Klatrer i avstemning

Elisabeth Heien er nå på fjerdeplas­s i kåringen av Norges hyggeligst­e håndverker.

- FEVIK Martin Haugen martin.haugen@gat.no

En snau måned etter at hun åpnet eget verksted er blikkensla­ger Elisabeth Heien nominert som «Norges hyggeligst­e håndverker». Nå håper hun på flere stemmer.

Den unge blikkensla­geren, som Adressa tidligere har omtalt, blir overrasket når hun får høre at hun er kommet så høyt i kåringen.

– Er jeg det? Det var gøy, jeg var på sjetteplas­s da jeg sjekket sist, sier hun når vi ringer.

Vinneren av konkurrans­en kåres under messen Bygg Reis Deg 2017 på Lillestrøm 20. oktober. Det var Agderposte­n som først omtalte saken mandag.

Heien setter stor pris på å bli nominert.

– Det er veldig hyggelig, jeg synes jo det. Jeg håper bare jeg er så hyggelig jeg er nominert til, sier hun.

Å vaere hyggelig er en gjensidig ting, mener hun.

– Man blir hyggelig hvis kundene er hyggelige, og det er de. De er kjempehygg­elige.

Hun tror det blir vanskelig å danke ut de to øverste i avstemning­en, men håper på en topp tre-plassering. Vinneren av konkurrans­en kåres imidlertid av en fagjury, som har den avgjørende stemmen.

– Det hadde vaert veldig gøy å vinne den, det er jo en veldig bra premie, sier hun, og viser til at det blant annet vanker gavekort på 10.000 kroner hos Tools i premie til vinneren.

Trenger stemmer

– Det er mange som har hørt om kåringen, men det er ikke så mange som går inn og stemmer. I stad var jeg på bensinstas­jonen for å fylle diesel, og da var det en som spurte om det var jeg som var Norges hyggeligst­e. Da sa jeg at «du må jo gå inn og stemme», sier blikkensla­geren lattermild­t.

Stemme kan man gjøre på norgeshygg­eligstehån­dverker. no.

 ??  ??
 ?? FOTO: JANICKE YTTERVIK ?? TRAVELT: Elisabeth Heien forteller om travle dager den første snaue måneden med eget blikkensla­gerverkste­d. Hun jobber til ti om kvelden, og prøver å få tak i flere folk.
FOTO: JANICKE YTTERVIK TRAVELT: Elisabeth Heien forteller om travle dager den første snaue måneden med eget blikkensla­gerverkste­d. Hun jobber til ti om kvelden, og prøver å få tak i flere folk.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway